Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. juni 2018

Noen erfaringer med velomobilen så langt.

Tror aldri jeg vil angre på kjøpet av denne gitt, særlig når jeg tråkker vei til jobb tidlig om morran. Forleden dag tidlig om morningen, på vei til jobben, jeg får en flott svak nedoverbakke på nøyaktig en kilometer. Superflott sykkelsti med nylagt asfalt, ca 200 meter foran meg så ser jeg en kondomkledd syklist..... For å si det sånn så passerte jeg han i over 65 kmt. Han tar meg igjen noen kilometer senere i noen oppoverbakker og han gliser og sier bare; Man lærer litt om aerodynamikk om morran. ;ø) I dag tidlig så syklet jeg forbi ei snerten snelle på en hybrid sykkel, gikk nok litt fort forbi (ca 50kmt) jeg hørte bare åååå inn i helvete.... Jeg må innrømme at jeg gliste litt for meg selv.
Det er klart når du passerer en kondom kledd kar i denne hastigheten, så gjør det noe med psyken hans.
Noen kilometer senere så drar jeg forbi ei snelle til og hun skvatt hun også, men det var litt mer kvinnelig over denne og jeg tror jeg hørte uuupss og en litt god latter. Ellers så er det mange morsomme blikk og se og massevis av tomler opp. Veldig mange tar bilder/video når de kjøre forbi. Hittil har jeg syklet til Svinesund (125 km) Da ble det litt trøbbel med gir og derailur og jeg ble hentet på Svinesund. I helgen som var så syklet jeg til Sandefjord, Kodal og via Andebu. Her fikk jeg en ny toppnotering på hastighet, hele 87,2 kilometer i timen, føles helt greit det.
Moro med velomobil det er sikkert. At ikke flere velger en velomobil som en bil nummer to og tre er for meg ganske så uforståelig. Jeg sykler til jobben hver dag og det er en strekning på 11,5 kilometer hver vei. Blir både sprek og sparer penger på denne måten.
Fra tur to til Verdens ende, like fint hver gang det.
Sykler toppløs om dagen men må innrømme at jeg gleder meg til å bruke toppen igjen, blir aerodynamisk mer riktig. Så skal det innrømmes at jeg har investert i en liten blåtann høyttaler og jeg fikk en blåtann MP3 spiller som jeg har rigget til, koser vettet av meg inni denne velomobilen da gitt. Annet utstyr er så klart en Circle K kopp, er aldri feil med en kaffekopp i varmen. Hvis alt er bra til neste år så går ferden fra Tysfjord lengst nord i Nordland og hjem, det er litt over 1400 kilometer.

1 kommentar: