Totalt antall sidevisninger

søndag 28. oktober 2012

Søndag 28 oktober

Etter en lett rødvins marinering på lørdag kveld så var jeg relativt tidlig opp på søndagen. Jeg skal padle med Havpadlerne Tønsberg i dag, men de starter jo ikke før klokken 11.00 Altså så har man tid til en litt hurtig tur på egenhånd først. Starter i Kjøpmanskjær og padler mot Søndre Årø og rundt denne øya, det er nesten vindstille i dag og 12,5 km senere så er jeg på Kjøpmanskjær igjen. Det er også 10 glade havpadlere og vi legger i vei ut mot Veierland for å møte en (Terje) som har valgt å padle fra Melsomvik, det er god knall.
Brygge i vinteropplag.

Her er man på vei sydover.

I bakgrunnen Veierlands sydspiss på østsiden.
At vi ble 13  stykker i dag var en gledelig overraskelse, vi møtte også en Tjømling på vår vei sydover. Padler på østsiden av Hui og vi velger å gå i land syd på denne øya for en lunsj stopp, en velfortjent lunsj stopp spør du meg. Noen har brødskiver, noen fyrer stormkjøkken og noen fyller varmt vann i poser med ferdig tørket mat. Det er uvant for meg, men jeg hadde med en slik pose i dag og den var overraskende god. Nei det er ikke Real turmat men en kopi som man får kjøpt på Meny (til nesten halv pris) Eldorado turmat, kan anbefales som et supplement til lengere turer eller en kort tur slik som i dag.
Se, en gjeng med glade padlere.

Dette gikk ikke ;ø)

Lunsj i det fri er supert mot slutten av oktober.

Bare glade og mette fjes å se.

Dette er et fargerikt felles skap.

Etter en god lunsj så går ferden litt lengere syd og vi padler rundt Lindholmen, før ferden går nordover igjen. En god dag, veldig god dag, går mot sin ende og de fleste av oss går i dusjen eller badekaret og dette er vel det beste med en slik dag. Bortsett fra gleden ved å padle på en slik dag som i dag, den gode praten, den gode maten osv osv.
Dette er ved brygga i Kjøpmanskjær.

Det ser jo nesten litt eksotisk ut.

Så må dere huske på å gå inn på tb.no og stemme litt på meg ;ø)

Video

Ruta for dagens tur, jeg padlet alene (mot høyre) før jeg møtte de andre ved Kjøpmanskjær igjen.

1 kommentar: