Totalt antall sidevisninger

tirsdag 9. august 2022

Gutta på tur, fisketur.

 Det var i de dager at mopeden måtte luftes og da er vel en kjøretur til Treungen en passe tur, her var det visst noe festival greier og det ljoma godt i skogen for å si det sånn.

Sentrum av Treungen, det regna godt på vei oppover gitt.

Fremme på hytta ved Trytetjønn (tror jeg det het)

Thomas renser fisk

Ørretene ble tatt på spinner og skjesluk.

Smakte utrolig godt, selv om de var ganske små og her i elva var de veldig hvite i kjøttet. Smaken var det som sagt ingenting i veien med. Vi skal kjøre videre og skal opp på Fyresdalsheiene for der har vi fått tips om et bra fiskevann av innehaver av sportsbutikken i Treungen. Da drar vi dit da. Kjøper fiskekort og bom nøkkel.
Frokost må vi ha.

Dette er godkjent hyttefrokost på terrassen.

Var ikke så dårlig dette her heller, men sjekk fargen på fisken.Fint på Treungen.

Må prøve fiskelykken med en gang.

Her har vi det fint.

Tok en liten gåtur og fisketur så klart.

På denne første turen så vi fiskeørn. Fiskeørn tilhører slekten Pandion og blir av og til inkludert i haukefamilien (Accipitridae), men da i den selvstendige underfamilien Pandioninae. I dag hersker det imidlertid stor enighet om at denne fuglen er så fjernt beslektet med andre haukefugler at den plasseres i sin egen familie - Pandionidae. Både familien og slekten regnes i øyeblikket som monotypiske.Nuvatn, her fikk Thomas en fin ørret, se under.

Største ørreten han noengang har fått.

Fint her på kvelden, liten tvil om det.

Her var fargen litt friskere også, ble god jams til kvelds dette.

Pent her oppe ja.

Morrakaffe må vi ha.

I tillegg til fiskeørna så vi også en stor skogsfugl, muligens en Røy. Kult var det uansett og jeg gikk på en fin firfisle, så det var en fin liten gåtur. Ble en veldig fin kjøretur hjemover i et aldeles nydelig vær.
Takk for en flott tur Thomas.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar