Totalt antall sidevisninger

tirsdag 27. juli 2021

Eventyret starter.

 Eventyret starter med en nyvasket sykkel. Jeg starter på denne lille turen mandag litt på ettermiddagen. Skal bare kjøre til Lindesnes for å starte denne kjøreturen Norge på langs. Dette er jo noe min kone har funnet på og jeg er ikke treg å be for å si det sånn.

Nyvasket og ferdig pakket.

Kjører gamle E-18 ned til Porsgrunn, Circle K Telemarksporten, for å fylle tanken og fylle en kaffekopp. Begge deler passet veldig bra for å si det sånn. Herifra så kjørte jeg ut på E-18 og det gikk noe raskere herifra. Kom allikevel litt sent ut på Lindesnes og her var det et realt vindvær for å si det mildt. Kom for sent til matbutikken her nede og valgte å kjøre mot Lyngdal for å finne en Circle K stasjon og for å få en matbit og nok en kaffekopp såklart. Lindesnes camping var full og da velger jeg å kjøre mot Kvinesdal men der var det også fullt, også hotell Utsikten. Kjører ennå litt lengere og stopper på en rasteplass rett ved veien på RV 465 tett opp til E-39. Sette opp teltet i mørket og så legge seg. Lur som jeg er så har jeg ikke tatt med sovepose men to fleece pledd, det ble kaldt for å si det sånn.....
Lindesnes, bare litt over 2500 kilometer å kjøre, kjører jo ikke raskeste veien.

Circle K Lyngdal her kom jeg også litt sent men det ble en baguette og en kaffekopp.

E-39 i bakgrunnen. Feda brua tror jeg denne heter.

Dette ble mitt hjem den første natten.

Det er noen idioter av noen rånere som sikkert er med i Trippel i gjengen. Trippel i kan du sikkert spørre og det står for Imbesile Innavla Idioter. Det er faktisk ikke kult å stoppe på en rasteplass hvor en fattig stakkar har slått seg til ro, for å så å stoppe opp 4 meter unna og sette musikken på full russebuss guffe. Så avsluttet de seansen med å skrike ut noen utrolige griselyder, kanskje et visst slektskap, men hva vet vel jeg.

Lå ikke veldig langt fra veien, Triple I hadde det sikkert veldig morsomt.

Dagen i dag sånn ellers har vært veldig bra og litt tidligere på dagen så hadde jeg en litt kul opplevelse. Jeg kjører stort sett i lovlig hastighet og har god kontroll på det som skjer bak meg. Blir oppmerksom på en hvit litt lav bil som kommer mot meg i rimelig stor hastighet og jeg gjør meg klar til å bli forbikjørt. Den gang ei for å si det sånn, kommer en annen bil opp bak denne hvite bilen og blålys kommer på. meget mulig at vedkommende ikke fikk kjøre mer.
Totalt kjørt i dag ble 397,8 kilometer, husk at jeg startet sent.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar