Totalt antall sidevisninger

mandag 30. november 2020

Siste dagen i november.

På vei til jobben i dag så var det skikkelig glatt, så glatt at jeg tar det litt piano i dag. Det vil si at jeg ikke merket det med en gang, ned bakken der jeg bor var det ikke glatt. Litt lett regn i lufta men det gjør meg liksom ingenting om dere skjønner. Det er når jeg kommer til Torød veien at ting begynner å skje, nei det er ikke glatt ennå, men der står det en svær gravemaskin i veien. Eller midt på sykkelstien om dere vil, høflig som jeg er så stopper jeg og venter litt men ingen ting skjer. Da må jeg gå at av velomobilen da og spørre om de vil flytte seg litt. En av gutta spør om jeg ikke kommer forbi på baksiden og jeg sier bare at der er det en jævlig grøft og jeg kan ikke bare slenge velomobilen på skuldra og gå i grøfta. Jeg ble litt småsur det må innrømmes men takker høflig når jeg sykler forbi etter at de har flyttet seg. 

Mørkt men snart snur sola igjen.

Livet leker jo så jeg "gønner" på vidre. Kommer til fotgjenger feltet ved Skjerve kiosken og her var det glatt, skikkelig glatt. Da tar jeg det med ro resten av veien inn til jobben. Passerer Borgheim og her viser tempraturen pluss 2 grader og det er fremdeles lett nedbør. Når jeg nærmer meg Kilen så sykler jeg stort sett bestandig ut i veien for her bikker hastigheten lett 50 kmt. Svinger stort sett inn på sykkelstien ved EVO/Hedrums gaten. 

Litt vått i dag men tørt og greit i velomobilen.

I dag så står det en nedsnødd idiot midt i krysset og slipper ut en dame. De er tydligvis helt alene i verden og alle veier er visst i privat eie hos disse folka. Det er jo såklart bare i sitt eget hode at han er alene for vi andre har jo også tenkt til å bruke både vei og sykkel/fotgjenger sti.. ... For de av dere som ikke er så tidlig opp om morran så er det ganske mørkt på denne tiden. I det jeg passerer dette hærverket av et kvinnfolk så skvetter hun og lirer av seg noen gloser mot meg...... Det driter jeg glatt i men i utgangs punktet så er det dem som parker noe så inn i hæl... gæli, så gæli at jeg burde ha stoppet og forklart de hvor jeg kjøper øl eller noe sånt. 

Mine tanker, billedlig og grafisk demonstrert, takk Christoffer.

Heldigvis så sykler jeg veldig defensivt så det var aldri fare for søl på min velomobil. Det må da gå ann å bruke hue selv om man kjører en fin bil, ja ja i dette tilfellet en sliten Volvo. Banner litt innvendig men plutselig så er jeg på jobben igjen og livet er herlig dere.

Jeg maler litt på jobben, det er et A3 ark på siden her.

I morgen er det desember allerede og snart er det jul og litt før jul så snur tilogmed sola. Neida sola snur ikke men vi sier at den gjør det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar