Totalt antall sidevisninger

onsdag 28. juni 2017

En deilig padletur.

Søndag 25 juni går over i historien som en ganske forblåst søndag, selv om yr.no bare meldte 3 til 4 sekundmeter. Det kan trygt sies at yr.no bommet ganske kraftig for å si det slik, tror vi så diverse kloremerker etter katter og hunder, måkene satt på bakken men sola skinta da om ikke annet. En slags kollega Anne Grete med kjæreste Martin (han har vel teknisk sett aldri padlet før) Kano gjelds ikke. og Tor Angeir pluss meg da blir jo et greit team.
Svanefar eller mor er bestandig et kjærkommet syn.
 Tenker stadig på denne hyttenissen utpå Hvasser som klarte det fabelaktige kunststykket å skyte en slik svane.Hva pokker er det som snurrer rundt i hue på en slik idiot, jeg har sagt det før og jeg kan si det igjen: Skulle likt å tredd avføringshølet hans ned på en dobbeltløpet hagle og skutt et skudd, ventet litt og satt det siste når han ligger der og skriker, fremdeles med hagla godt opp i rassen. Svaner og Coscoroba, fugleslekter i andefamilien. Slekten Cygnus omfatter seks arter, hvorav to hekker i Norge, sangsvane og knoppsvane. De er skinnende hvite, ungfuglene gråbrune til 1½–2 års alder. Så nå vet dere det, han som skjøt svanen tilhører slekten Australopithecus også kalt Sørape og er ca 3 millioner år gammel, ikke mye omløp i hodet der altså.
Tor Angeir og Anne Grete i fint driv, dette er rett nord for Engø gård på Tjøme.

Martin og Tor Angeir også i flott driv, her er det fremdeles stille....
Fineste kajakker og par, Martin og Anne Grete.

Er man på tur med RulleRolf så hender det at det blir noe å spise på gitt.
 Dette er en flott gassgrill som går lett ned i kajakken, varm umiddelbart og ikke noe styr med fyrstikker, kjøpt på Coop Obs. Løp og kjøp for å si det sånn.
Liten måke på svaberg.
Et lite dikt som kanskje handler om måker skal dere få helt gratis.

Sommer sol og skjærgård, måke måke måke.
Vinter sne og skispor, måke måke måke.
De siste måkene må leses med innlevelse og indignasjon (om det heter så)

Takk for en veldig hyggelig tur i dag og som en liten fotnote, Martin glemte en slik nutrilett bar i det vesle rommet foran i den kajakken han lånte av meg, 3 dager i garasjen med god varme gjør noe med en slik innpakning. Faaen må jeg ta frem hagla igjen tro.....  ;ø)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar