Totalt antall sidevisninger

torsdag 31. juli 2014

Flotte folk fra Farris

Kari Reine innviterte til padling på Farrisvannet og 13 padlere møtte opp. Været var som i fjor meget bra og stemningen og latteren sitter løst når Kari er med.
Det å padle på ferskvann er helt ok men ikke så mye liv i vannet, høres rart ut men mangelen av maneter og annet er for meg et savn. Vi legger i vei mot Bjørnøya og som skrevet været er bra.
Nybåten skal få vann på skroget for første gang, har ligget og vansmektet i garasjen en uke. Jeg var jo på padletur.

Underveis, det er veldig deilig at det er litt overskyet.
Etter 5 kilometer er det dags for en liten kaffestopp på Flatøya og det smaker bestandig godt. Må her bare snike inn litt reklame for Point65 XP18, makan til stabil og lettsvinget kajakk har jeg ikke vært borti før, at den i tillegg ser sprek ut gjør ikke tingens tilstand dårligere. Lettrullet er den også.
Fant en fin sprekk å padle i rett etter første stopp, heter Skuta her.

Turen går videre mot Eikenesøya der skal vi ha lunsj, noen, Solveig, synes det er varmt i dag.

Spennende og trangt.
Når vi padler så forteller Kari om en tragisk hendelse om 2 barn som druknet på isen for over 100 år siden, de har blitt sett oppigjennom årene som 2 gutter. Dette skjedde litt nord på Eikenesøya og der var det en gammel husmannsplass. Kanskje vi burde ta en klubbtur dit med overnatting? Kari blir gjerne med. Vi finner en fin plass til lunsjen vår og koser oss i solen.

Fra lunsj stoppen.

Det er flott på Farrisvannet.


Fra den siste stopp og siste kaffekopp
Fra siste kaffestoppen.

Hmmm noe som kameraet lager selv....
Takk for en flott tur alle sammen, nå har det blitt en tradisjon og vi kan bare glede oss til når Kari kaller sammen til neste års Farrishappenning, FlotteFolkFraFarris del 3
Her et bilde fra dagens rute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar