Totalt antall sidevisninger

onsdag 4. desember 2013

En deilig onsdag i desember. Eller takk til en herlig kone.

En fridag kan jo brukes til så mye rart, padling er ikke så rart men denne dagen ble allikevel rar.
I går så ble det litt tv titting og det ble litt sent...... Konemor har kveldsvakt i dag og ville gjerne bruke bilen og hun hadde noen nødvendige gjøremål på morran og foreslo at hun kunne kjøre meg et sted så kan jeg padle. Ikke dumt foreslått i det hele tatt. Hun kjører ungene på skolen og handler litt så jeg kan sove til klokken 08.00. Vi har en avtale om å reise hjemmenifra klokken 09.00, mer enn nok tid til å koke kaffe og spise litt.... Halv ni så blir jeg vekt av min kjære og jeg skjønner ikke hvilken planet jeg er på. Skal vi se hvor fort vi får deg i padleklær, jeg har ordnet frokost, kaffe og matpakke til deg og en termos såklart, men nå har vi det travelt. Kort fortalt så var jeg på vannet ved fiskebrygga i Tønsberg klokken 08.55 uten helt å skjønne åssen jeg havnet der......
Dette er ved de nye blokkene på Sjøormen, her har de utvidet arealet på Nøtterøy med 50 kvm.
På vei over Træla så tenker jeg over hvor heldig jeg egentlig er, med været, ikke kona. Tankene mine går til de der i nord....
Uten blitz, fremdeles veldig stille på vannet.

Med blitz, fremdeles like stille og fritt for photoshopping.

Her et morsomt hus, Jarlsø i bakgrunnen.
Det er når jeg nærmer meg fyrlykta på Jarlsø at dagens flotteste opplevelse kommer. Jeg blir var på en hel masse med fjær og der, bare 4 meter i fra meg sitter en hønsehauk på en måke og ribber den. Desverre så tenker jeg ikke på kameraet, bare nyter øyeblikket. Kursen blir satt ut til Bolærne og med en lav og flott sol rett i mot, det gjør ikke noe det heller.
Mellom Bolærn på venstre hånd.
Jeg snur litt bort fra solen og padler over til Gåsø, der vil jeg gjerne gå i land og spise en flott matpakke og drikke noe varmt. Som tenkt så gjort kan man vel si.
Man har det da fint i solen.


Selfi av en padler i det rette element.
En helt topp onsdag som ble avsluttet med en 15 km lang ridetur, herlig.2 kommentarer:

  1. Så bra ! Det gjelder å leve nå :)
    Odd

    SvarSlett
  2. Du gjør så rett i å nyte opplevelsen istedenfor å dille med kamera når du opplever sånt. Man går glipp av en del hvis man blir for opptatt av å fotodokumentere alt som skjer! Derfor får jeg sjelden perfekte bilder av sånt som hvalpadling og denslags - opplevelsen er og skal fortsette å være pri 1. :)

    SvarSlett