Totalt antall sidevisninger

søndag 22. september 2013

Dublin eller Publin om du vil.

Fra tirsdag til torsdag var jeg i Dublin, men hva har det med padling å gjøre egentlig? Ikke en dritt, men jeg tenkte jeg skulle dele noen opplevelser med dere uansett. En liten ting er Ryanair, ikke et vondt ord om dem, de tok meg tur retur Rygge - Dublin for den nette sum av 335 kr, det er til å leve med. Turens lengde i korte trekk, sånn kilometermessig er som følger: Bil 170 km, Bastø ferge 11 km, fly ca 3000 km og ferge Strømstad - Sandefjord ca 135 km. I tillegg kommer ca 55 km gåing i Dublin fordelt over to dager og å ikke forglemme ca 40 km i taxi. Phuu mange kilometer på kort tid. De beste kilometerne er de jeg gikk i Dublin, pub til pub burde egentlig bli tatt opp i Norges idretts forbund spør du meg. (det er hardt)
Ryanair over Nordsjøen.

Det er det minste badet/dassen jeg har opplevd på et hotell/guesthouse.

Spiret i Dublin er høyt, det er 121,2 meter høyt.
Hvis du noen gang reiser til Dublin så ikke ta inn på The Charles Stewart guesthouse, greit hvis du reiser alene kanskje men ikke sammen med din kjære. Der var det slitent og jeg snudde i frokostsalen og gikk ut og spiste frokost. Jeg reiste jo til Dublin for å gå på konsert med Roger Waters, det var jo tredje siste gang han skulle spille The Wall og denne gangen på en utendørs arena.
Står til høyre på plakaten, last chanse to experience live all the songs from the wall. Jeg var det-

Før jeg kom dit dro jeg på pub......

Denne var god, pale ale.

Denne var bedre, men ikke helt Guinness da.

The Old Storehouse kan jeg anbefale gitt.
                             En liten videosnutt fra the Old Storehouse, legg merke til mot slutten at jeg har plassert meg bra med hensyn til tappetårnene, moralen er at blir man for full kan man bare ta på det man ønsker........
Dette er vel nummer seks og klokka er ikke konsert ennå.
På the Old Stoehouse og sikkert de fleste andre pubene så begynner de med live musikk klokken 15.00 og det er jo bra. Folk spiser middag og koser seg, jeg koser meg med øl foreløpig. Kommer i kontakt med to karer fra Belfast som også skal på konsert og da har man jo plutselig noe å prate om.
jeg sitter jo i t skjorta og de av dere som kjenner meg vet jo at jeg har litt blekk på armen og ryggen. Det har visst ei av de kvinnelige bartenderne også, jeg ser en liten en i nakken. Da har man også noe å prate om og det tar ikke lang tid før vi prater blekk og hun er synlig imponert over mine tattoveringer (stor takk til Studio Z ved Ingwar Einebrant) Jeg passer på og spørre om jeg kan se resten av tatto`n og hun løfter villig vekk på skjorta, jeg ser i sidesynet at "sjefen" klapper i hendene og blunker til meg. Videre så forteller hun meg at hun har påbegynt en til fra hoften og opp under armhulen. Let me see, sier nå jeg og jaggu vrenger hun skjorten nesten av og nok en gang i sidesynet så rekker denne "sjefen" begge henda i været og "hyller" meg. Etterpå så kom han bort og sa at det hadde han aldri trodd han skulle få se. Klokken begynner å nærme seg konsert og jeg bestiller en øl til og en middag, det er første gang jeg spiser en hel middag på en bardisk og det smakte helt glimrende, selv om jeg ikke husker hva det var.
Slik kan det se ut når Roger starter showet.

Litt mer krutt utendørs.

Så slaktes grisen, det har jeg aldri sett før og det var kult å se på, jeg har sett de har sluppet den løs flere ganger.....

Der var grisen borte.....

Ryanair på hjemovervei og solen skinner alltid over skyene

Frokost i 11500 meters høyde

Fra Rygge til harryland (Nordbysenteret) og på ferge hjem.
Dette var utsikten fra fergen og en midddagsbuffet spandert av hun med hesten. her ble det viltbuffet med hjort og rådyr samt noen fine andebryst og en dessert såklart og nok kaffe.
Turen ble avsluttet med the dark side of the wall på Nøtterøy kulturhus, faktisk jækli bra, Norsk band.
En herlig liten egotripp er over og en stor takk til min kjære som lot meg reise alene, alene ut i den store verden. Ja jeg hadde en liten navigasjonsfeil på vei hjem fra konserten, gikk og gikk og kom nesten tilbake til stadionen igjen, jeg gikk i over to timer før jeg fant frem. Dublin er en flott by og jeg vil gjene tilbake igjen men da med min kjære.

1 kommentar:

  1. Ohoi for en tur! Vel unt! (Bare sånn passelig misunnelig. Veldig!)

    SvarSlett