Totalt antall sidevisninger

onsdag 19. desember 2012

Just another shitty day in paradise.

Oppdatert med bilder fra Oddbjørn  ;ø)

Livet er herlig når man kan padle en helt vanlig onsdag i desember. Ja ja alle kan vel padle en onsdag i desember, etter jobben osv osv. Når man derimot kan ta seg fri fra jobben og padle på dagtid, da leker livet og nuet. Nuvel nok tompreik om nåtiden la oss gå noen timer tilbake og se på noen bilder. Oddbjørn og jeg tok en runde rundt Tjøme i dag også (samme som forrige onsdag) bare at vi tok med Hvasser også, blir jo litt flere kilometer av slikt noe ;ø)
Klar til start igjen, i dag er det bare minus 2 grader.

Her har vi passert Mostranda (tror jeg)
Flotte båten. Foto Oddbjørn.
Sjekk været, sent i desember. Foto Oddbjørn
 Foto Oddbjørn
På Ildverket. Foto Oddbjørn
Mmmm kaffe og wienerbrød på Ildverket. Foto Oddbjørn

Dette er helt syd på Verdens Ende, litt lengere syd enn vanlig.
Som skrevet så er det en veldig fin dag i dag og med en lett nordlig bris i ryggen så går det som en lek å komme til Verdens Ende. Vi har valgt å padle forbi Hvasser også og når vi passerer Sønstegård så bestemmer vi oss for å spise lunsj på Ildverket. Etter å ha padlet nesten 26 km så er vi på Ildverket og der inntar vi en lunsj og kaffe i mengder. Et wienerbrød og en stor marsipan pølse går ned på høykant sammen med noen små tørre kaker som vi villig skyller ned med mer kaffe. Vi klager ikke i dag det er sikkert og mine tanker går til de som sitter på et kontor i dag, blæææ.
På Ildverket, her er det ikke mange båtfolk i dag gitt ;ø)Mellom Østre og Vestre Mostein, Oddbjørn i farta.

Elg, jeg mener kajakk i solnedgang.

Her er det bare å hente en snekke, ligger ved Mågerø, og har gjort det en stund.
Praten og det gode selskapet på en dag som i dag gjør livet virkelig verdt å leve i fulle drag. Når man padler og kommer hjem og sitter der hjemme og reflekterer over dagens tur så er det ikke fritt for at jeg smiler og generellt er i godt humør. Padling burde leveres på blå resept.
Dagens rute.

1 kommentar:

  1. Forstår ikkje heilt overskrifta, men elles einig med alt du skriv! God jul!

    SvarSlett