Totalt antall sidevisninger

tirsdag 13. november 2012

Nok en litt regntung søndag i november

vDet er søndag, en uke etter forrige søndag, pussig nok. Det har vel regnet i en uke sammenhengende, det er iallefall  følelsen man har. Skulle egentlig vært på overnattingstur med havpadlerne i helga men jeg gadd ikke rett og slett. Lånte bort ovn og lavo til dem, men det skjer heller ikke flere ganger, greit å få lavoen våt tilbake men en hel skog av granbar var ikke gøyalt inne på badet.........
Tilbake til denne søndagen, denne våte søndagen. Rino og jeg avtalte å møtes på kajakk klubben og derifra padle ut mot Fjærholmen og rundt Ormøya. Dagens vindretning gjorde at vi la om litt på turen og padlet gjennom dette sundet mellom Foynland og Husø, så ut i åpent lende og retning mot Ormøya. Vi blåste i Ormøya og gikk rett tilbake gjennom Husøsund og over Træla. Da fikk jeg en lys ide om å prøve å padle opp Vellebekken. Som tenkt så gjort.
Tønsberg har den største hallen for hunde dressur......
På vei gjennom Husøsund, fikk vi besøk av denne krabaten.
Selbesøk er bestandig morsomt og denne karen som hilste på oss her, var av den nyskjerrige typen. Han fulgte oss ganske lenge og kom til tider ganske nær, når man plutselig hører litt tung/hes pusting bak ryggen i en kajakk så blir man litt skvetten, men moro er det lell.
Ganske grått, selv om kajakken er rød da.
Hadde det vært en sebra så hadde vi sikkert ikke sett noe her.....

Ennå på vei oppover.

Det er jo ikke ofte man padler bort til parkert bil........
Trodde kanskje jeg var førstemann opp denne Vellebekken, men neida Egil Sørby, flere ganger OL deltager og OL mester i kajakk hadde jo vært her før..... Bildet på oversiden juger ikke jeg padlet bort til bilen, det er jo avogtil springflo i sørnorge.
Dagens tur ser da slik ut, ganske morsomt egentlig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar