Totalt antall sidevisninger

fredag 2. november 2012

Bytur med kajakk.

Torsdag 1 november er det kajakk klubben som gjelder, barna trener og siden jeg var med på løpe trening forrige torsdag så tenkte jeg at jeg skulle padle en tur i dag. Da er det veldig kjekt å sette av ungene og hive kajakken på sjøen og ta seg en padletur. Det regner, det er mørkt og det blåser litt. Klokka er vel akkurat 18.00 når jeg skyver fra brygga og legger i vei ut Vestfjorden i mørket.
Mørkt er det i sannhet, mørkere enn det mørkets fyrste klarer å mane fram. Husk det var regn og lavt skydekke.
Dette er inn mot Munkrekka.
Det var rett og slett utrivelig å padle ut Vestfjorden så jeg snudde etter ca 2,5 km og padlet innover mot byen, tenker at det er bedre fotoforhold der. Det er noe helt eget å padle i mørket og siden det er så få, eller teknisk sett ingen båter ute nå så slår jeg av lyset som blinker på ryggen og jeg padler "usynlig" langs land. Det går i et passe fint driv og jeg koser meg i mørket. Da smeller jeg åra rett i en tømmerstokk som ligger passe lavt i vannet. Det var nesten så vannstanden steg inne i kajakken, om dere skjønner ;ø)
Tønsberg blad til høyre i bildet, hodelykt i stedenfor blitz.
Det er også veldig herlig å gli langs brygga i mørket, det er vel ikke så mange som legger merke til meg vil jeg tro.
Lysløypa i Tønsberg, her er det godt å være (på land altså)
Brygga i Tønsberg er viden kjent, men det er nå det er koselig å være der. Det er jo ikke så mange fra Oslo og deromkring som er her nå (og det er deilig det). Nå er det bare en kort kilometer igjen før jeg er tilbake på kajakk klubben og det skal bli godt å komme hjem igjen.
Tønsberg domkirke.
Kommer vel tilbake til kajakk klubben slenger kajakken på taket, plukker opp de søte små og reiser hjem til et herlig badekar og en liten øl, det kan man unne seg etter en dag som dette. Det her var den første padleturen i november men det blir helt sikkert ikke den siste.
Kveldens tur ser da slik ut.


1 kommentar: