Totalt antall sidevisninger

søndag 14. august 2011

Dalsland 2011

Atter et løp er over og i år så ble det tungt..... Nytt for meg i år var at vi reiste nedover allerede torsdagen med fargelinje fra Sandefjord til Strømstad. Aldri feil å starte med en god middags buffet etterfulgt av en tur i taxfree shoppen. Jeg har f.eks aldri tenkt på at Finsbury gin har 60% og i tillegg er billig, dette er jo bra hvis man liker en Dry martini eller en god GT :ø) Vel fremme på Laxsjøen camping etter bare å ha kjørt 13,8 mil fra vår egen garasje har vi da parkert utenfor en hytte som vi allerede booket forrige DKM. Blir det hytte booking i år også?
Mer om det litt senere. Fredagen kom med et fabelaktig vær og et besøk i en elgpark hvor min kone kysset skogens konge, så unektelig noe rart ut når hun stod der med en haug blad/kvister i munnen.
Skogens konge kyss.
Ellers ble fredagen brukt til matshopping og litt etterfylling på det lokale systemet, samt en liten kajakktur med Fabian. Veltilbake på hytta så ble det grilling og litt cider drikking, fredag ble til lørdag og for en gangs skyld så var jeg ikke nervøs før denne års start.
Klokken 06.00 så ringer det i ikke mindre enn 3 mobiltelefoner, det er da alt for tidlig men opp må man da hvis man skal delta i dette flotte løpet. Etter å ha tømt kroppen litt så er man klar for en god frokost og dugelig med kaffe, tåka ligger sjeldent tjukk her i dag men det letter vel. Et kjapt kles skift så er jeg klar og rusler barbent ned til stranda hvor båten ligger, det er en padletur på ca 2 km bort til start og det er en deilig liten oppvarming men skremmendes vanskelig i tåka, man må padle etter speaker lyden ;ø)  Kommer vel frem til start og der er konemor og barna som nå er hundepassere også, Nanok er dyrets navn og eier er Gro karlsson fra Drammen. Stikker en kjapp tur i land for å late vannet eller hva det heter. 10 min til start og jaggu der kommer sola også tittende frem.
Etter litt "vannlating" ved starten.
Einar fra Fredrikstad alltid like blid.
Tror det var over 600 på startstreken i år.
Arnt fra utinaturen, beste padlesjappa i Norge,
RulleRolf bakifra legg merke til at de legger ut teppe ;ø)
På gang igjen etter andre overbæring.
Gustavfors, nå er det bare 20,7 km igjen jada.........
Målfoto. Foto alle (bortsett fra elgen RR) Fabian Kristoffersen.
Da er som sagt nok et DKM gjennomført og jeg er vel fornøyd med egen innsats, første år 117 plass, andre år 77 plass og i år 58 plass i min klasse vel å merke. Jada hytta er allerede booket for 2012 ;ø) gleder meg til 2012 kjenner jeg. Kommer du?

2 kommentarer:

 1. Hei Rolf med famillie, barn og - konemor.

  Takk for dine barn og frue for hyggelig og gjesidig nytte av hundepass av Nanoom lørdagen.

  Hjertlig takk til Fabian og hans sjarmerende søster-lill og din konemor for å dele gleden over hundehold på en maratondag som den 13.08.11.
  Start kl 08:00. Alle happy,slappy og daffy. Husk morgenkaffen "to wake you up"

  Gro Karlsson er bosatt i Vestfossen og Eiker Padleklubb.

  Strevsom tur i dag, og det er sikkert at motvinden stod hardt på sitt og "Ha sto`han av.

  Takk fr en fin tur, som vi vå lite av hverandre på.

  Fabinan impornte med sitttflattvanns treningen sin fredag ettermiddag tettermiddag. Gleder meg til utviklingen,til dine søte små "Rulle" fremover. Kanskje kan vi padle K2 neste år vi to;Fabi og Gro.

  Hyggelilg å treffer derer på gamle tomter. Vi ser frem til å treffe dere igjen ved neste korsvei.

  SvarSlett
 2. Hei Rolf.
  Gratulerer med en god tid!
  Du har potensiale til å padle enda raskere med wingåra di.
  Såvidt jeg kan se så padler du gjennomgående med for lav åreføring til å få full effekt av wingåra.
  Det er en observasjon jeg har gjort over tid.

  Jeg synes for såvidt du padler fort nok, så det er helt i orden for meg at du ikke padler enda raskere!

  mvh
  Einar, Son/FKK
  (fortsatt "såra og vonbråten" etter å måtte be om skyss med brytebilen fra Skipafors til målområdet)

  SvarSlett