Totalt antall sidevisninger

søndag 7. august 2011

Camp`n er gjennomført ;ø)

Etter en regnfull og forblåst fredag kom lørdagen med sol fra skyfri himmel og noe vind men ikke mer enn vi kan klare. Øya vi camperte på denne gangen var Lindholmen vest og her ute så er det fint, det er sikkert.
Jeg padlet ut lavoen og noen soveposer på fredag ettermiddag og møtte der Trond G, det er koselig det.
Satte opp lavoen i øspøs regvær og installerte soveposer og liggeunderlag, samt slo av en prat med Trond.
Dette gjorde jeg jo fordi det var en del mat og ting og tang som skulle ut på lørdagen, det ble en fin og full lastet kajakk for å si det sånn.
Nesten 10 kg med grillkull pluss grillristen, gps`n fikk stå i le om ikke annet.

Fabian var treffets yngste deltager og her i godt driv mot Lindholmen.
En spesiell stor takk til Ole Kristian som kjører helt fra Fosen for å padle her på Østlandet, neste gang vi møtes skal han få en vanntett diplom.
Maten samler glade deltagere.
Nesten 3 meter mat i fat ;ø)

Ole Kristian og Kjell mistenkelig plassert nær grillen hmmmm......

Her er man på andre og tredje bordsetting.

Det ble stille en god stund.

Oversikts bilde fra serveringen, det er nå livet leker.

Forhåpenligvis mat nok.
Praten gikk livelig rundt bålet ut i de små timer.
Steinar inntar horisontalen..
Desverre så gikk det nye vanntette kameraet dukken for å si det mildt, når det kommer vann inn i displayet da er det kjørt, dette er andre Pentax kamerat det skjer med og jeg håper Japanfoto bytter igjen..... Summering av helgen er vel at det er en herlig gjeng å lage treff for. Jeg fikk desverre ikke pratet med alle så mye som jeg ville men jeg regner med at alle hadde det helt topp. Som på vinter campen så ble det også på sommercampen seriesjenket Irish med ekte fløtelokk.(og brunt sukker). Desverre så regnet det godt når vi våknet søndag morgen, men sånn er det bare. Og hvis noen savnet overraskelsene så dukket de ikke opp, jeg hadde avtale med et band som skulle spille musikk og underholde litt men de dukket ikke opp. Fikk også mange hyggelig tilbakemeldinger om dette initiativet og når flere sier at de melder seg på før det har kommet noe treff igjen da er jeg fornøyd. Takk for en superhyggelig helg alle sammen.
RulleRolf
ps, det var også veldig hyggelig å møte de som ikke var med på treffet, en hyggelig herremann og tre gutter som padlet i denne vakre skjærgården vår.

3 kommentarer:

 1. Dette var utrolig hyggelig Rolf, ikke vanskelig å kjøre så pass langt når det blir så hyggelig.
  Mulig jeg bruker mye av padlekontoen allerede i år, men får prøve å meg særdeles snill i heimen så kanase det går bra i "012 og. takk for en fin helg på Camp RulleRolf.......

  SvarSlett
 2. Takk for flott helg på Lindholmen. :) Det var veldig artig å få være med på Camp RulleRolf - flott område å padle i, god mat på campen, nydelig irish coffee og mange hyggelige padlere! :) Når starter påmeldigen til neste camp? Hehe. :)

  SvarSlett
 3. Etter å ha endret dagens mål pga regn og vind for å søke litt ly blandt trærne, så dukker det opp padlere, den ene mer original enn den andre, og vips så er vi midt oppi en fest! Så gøy!!
  Dette var en opplevelse!
  Ingen dårlig avslutning på vår kajaksafari etter å ha reket rundt fra øy til øy en ukes tid!

  Kontigenten er på vei straks første lønning etter ferien er på kontoen

  Hilsen "hyggelig herremann" og gutta på 2x 14 og 1x 11
  k.bakke@online.no

  SvarSlett