Totalt antall sidevisninger

mandag 17. mai 2010

Dag 5

Dette ble siste dagen i "friperioden" min og det ble en tåkete tur rundt Veierland og Langøya, Start som vanlig fra Kjøpmanskjær. Utrolig stille og fint på vannet i dag men som sagt noe tåkete. Runder nordspissen av Veierland så kommer det jaggu meg en annen kar ut av tåka, det er bestandig koselig med andre padlere, det ble en 5 minutters prat om padling, pussig nok.Padler bak Langøya og kommer fram omtrent ved sydspissen av Veierland, været virker noe lettere nå og det er bra, det skal jo ikke vare lenge såklart.......
Som sagt dette været skulle ikke holde seg og det begynner å regne, ikke ordentlig regn men sånn tett yr som gjør at man blir skikkelig våt overalt. Men og det er et stort men, det er drita koselig for det så lenge man sitter i båten og kan drikke litt vann og knaske på et medbrakt eple.
Det erogså noe mere båttraffikk i dag og man kan nå henge seg på litt hekk bølger og det er bestandig moro, henger på en passe stor balje og farten kommer opp i nesten 14 kmt, det er fint.
Er tilbake på brygga og kan konstantere 15,3 km i dag og da er målet nådd og vel så det 107,8 km ble det totalt. Jeg bare gleder meg til neste padletur jeg.

2 kommentarer:

  1. Men si meg - får du ikke vannblemmer når du padler så mye? Jeg har da padlet mye kortere, og sitter plastret både her og der og flere blemmer på vei. :( Har du noe triks?

    SvarSlett
  2. Det er vel en ting jeg fokuserer på og det er å ikke holde krampaktig hardt om åra. Den hånden jeg løfter opp den retter jeg ur fingrene på (om du skjønner)og skyver med, da minsker også belastningen på den siden som er i vannet.
    RulleRolf

    SvarSlett