Totalt antall sidevisninger

søndag 17. april 2022

2 dager i salen.

 Langfredag så kjørte Thomas og jeg en liten tur, gamle E-18 til Telemarks porten, der tok vi en kaffe og en lang rund kjøttbit i et tilnærmet like langt og nesten rundt brød. Vi stoppet ved Korketrekkeren og været i dag er helt uten sidestykke, temperatur måleren på kåpa viser mellom 9 og 15 grader avhengig av hvor vi er. Den tippet opp i 25 grader når sykkelen stod stille på Telemarks porten.

Fint her, ingen tvil om det.

Fine mopeden.

Telemarks porten, her smakte det godt med en kopp kaffe.

Nå er våren på plass igjen.


Har kjøpt meg en hjelm knagg på Biltema, kan anbefales.

Vi kjørte hjemover via Siljan og på noen småveier mellom Hvarnes og Kvelde, her var det en del grus enkelte steder og grus på asfalt er ikke kult. Trillet forbi Åsrumvannet og valgte vei 304 ut til Haukerød, deretter så cruiset vi på E-18 og hjem. Ble en fin liten tur på 186,2 kilometer i et aldeles nydelig vær.
Dagen etter, påskeaften, så dro jeg til Veggli for å kjøpe øl, ble inspirert av 71 grader nord og en grunn for å kjøre er bestandig god å ha. Om mulig et ennå bedre vær i dag og jeg tuslet av gårde rett over klokken 09.00 Denne kjøre maskinen jeg har fått tak er bare så utrolig god å kjøre.
Til glede for Tony, dette er dassen på Lampeland.

Beistet, udyret, skjønnheten, kjært barn har mange navn.

Fagernes og Lampeland, veldig gode begge to, veldig gode.

Det må jo bare bety en tur til en annen gang, skulle egentlig kjøre til Rødberg og litt forbi men middags gjester satte en stopp for den planen.

Som dere ser så kjører jeg forsiktig, 113 kmt er en liten strekning på E-18

Nok en topp dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar