Totalt antall sidevisninger

tirsdag 28. mars 2017

Camp RulleRolf del 1

Er det mulig å ha slik flaks med været? Mer om det litt senere, først skal ting kjøpes inn og lages til, brune x antall kilo med høyrygg tar tid, lang tid, lage 5 liter med portvinsås tar også tid, lang tid det også, men så blir det godt også. Dette tok store deler av torsdagen og det gikk nok litt portvin i kokken også. Fredagen kom og jeg kunne nesten ikke bli fort nok ferdig på jobben. Det skal padles ut diverse ting til Ildverket så det blir mindre stress (for meg) på lørdagen. Sam, Ellen, Wenche, Heidi og Vigdis valgte å campe allerede fra fredagen, det er god knall.
Kjøtt i mørket krever sin kjele. Foto:Wenche Huseby

Fremdeles fribord igjen. Foto:Wenche Huseby

Ikke så mye fribord her Sam. Foto:Wenche Huseby
Vi padlet lystig utover med kraftig overlast men vi kom da frem uten å bade. Det skal sies at noe særlig mer med bølger hadde Sam ikke tålt og for en gangs skyld så var han litt taus, bare litt. Vel i land så var det bare å sette opp lavo og bære i land kjeler og div ting og tang og en kjempepose fra fjellsport.no med mye snadder i takk skal dere ha, hadde også to kjempegavekort fra kajakkgrossisten.no hjertelig takk til dem også. Det ble nesten sånn at alle tjente på å være med på denne campen ;ø)
Dewtte er gryter til turbruk, ferdig snakka.
 Bildet over er iogforseg siste bilde fra fredagen og turen gikk som skrevet greit ut og inn igjen, ble mørkt før jeg var inne men det gjorde ingenting med den båt trafikken som er nå om dagen. Ja les null båt trafikk.
Avgang Fjærholmen i et nydelig vær, Anita til høyre i bildet ;ø)

Denne var tung i dag gitt. Foto Audun Wigen
Freya`n er klar.

Berit i fint driv på vei til lunsj stopp på Søndre Årø.

Deler av lunsj gjengen og det kan se ut som om Berit har begynt å drekke alt..... ;ø)

Siste bilde fra Søndre Årø før vi får del to om noen dager.
Følg med så kommer det mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar