Totalt antall sidevisninger

søndag 1. januar 2017

Godt nyttår.

Et år til er tilbakelagt men før vi er helt ferdig med 2016 så kommer en liten historie fra nyttårsaften og noen bilder fra i dag, 1 nyttårsdag for dere som ikke skjønte det.
I anledning min galskap som har resultert i påmelding på Tripp Trapp Triathlon så kjøpte jeg meg en Surfski, en Think Legend Elite, kun 12 kilo tung. Den lå i Bergen men heldigvis så skulle tidligere eier på hytta si i nyttårshelgen. Da ble det litt kortere kjøretur men en veldig tidlig start.
Ti på halv sju er klokka og vi legger lystig ivei.
Copilot denne dagen er Fabian og han er vel ikke helt vant til å stå så tidlig opp men sporty som han er så blir han med. Turen går i mørket, pussig nok, snart så er vi på Norefjell og vi har allerede hatt våre første kaffestopp, stor takk til circleK eller OK som det burde hete.
Litt grått, men en morsom ting på taket.
Nå skulle jeg sende en melding når det var 30 minutter igjen til en avtalt møteplass på Ål, sender melding og vi ankommer Kiwi Ål men der ser vi ingen surfski så vi stopper for en kaffekopp på Circle K. Da ser jeg at meldingen ligger i kø for å bli sendt...... Ringer og forteller fadesen og sier at vi kan kjøre opp til hytta, Det ble en del ekstra mil å kjøre og ca 30 kilometer inn på Riksvei 50 mot Aurland før vi fant hytta og Surfskien, her oppe var det pent ingen tvil om det. Møter en hyggelig Torbjørn og vi blir innvitert inn på en kaffekopp og julekake med brunost. Ble en hyggelig prat og han er jo instruktør han også så vi traff hverandre godt kan man si. Han har padlet med hval og jeg så et par flotte videoer av Spekkhogger og Knølhval. Vi har en lang vei foran oss og sier høflig takk for oss og legger i vei sydover igjen, via Geilo på hjemturen.
Deilig med transport trekk, men det må syes om litt, var fantastisk stramt å få på og av ikke minst.

Her var det fint, det var her vi fotograferte bil og kajakk.
På vei hjemover så hadde vi en nyttårsmiddag hos svigers og det var mitt siste kjøttmåltid i 2016, skal være veggis i januar og jeg gleder meg til det. Et tøffere tak er at jeg skal ha en hvit måned i januar men det går sikkert bra det å. Vel hjemme igjen ved halv åtte tiden og bare 58 mils kjøring så var det bare å vente på selve nyttårsaften. Vi har jo tre bikkjer og lurte litt på åssen vi skulle angripe dette. Enkelt vi lar veranda døra stå oppe og så går vi ut og inn fra midnatt og prater rolig til dem, dette gikk forbløffende bra og var null stress for bikkjene.
1 nyttårsdag så gleder jeg meg til en test av surfskien og den følger her.
Fine båten.

Fine båten del 2

649 lang, 43 bred og 12 kilo tung (lett)
Nå har jeg ikke padlet en Think siden 2012 og den skal bare padles litt inn så blir dette veldig bra. Jeg har jo vært utro en gang og hadde en Seabird surfski wave 6,1 men det var som å sitte på en våt spagetti makan til myk båt har jeg ikke vært borti, denne derimot er stiv og fin. Super fin liten tur i dag og mer blir det. Padlet i long john og en flecce genser bare, men det ble varmt nok.

6 kommentarer:

 1. Lykke til med ny båt. Den ser ut som den holder høy fart selv om den ligger stille på land. Spent på hvilken fart du får med denne.

  Godt nyttår.

  Mvh Eskil

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får da lov til å teste den skal vite.

   Slett
  2. Godt nyttår til deg også, du kan prøve den.

   Slett
 2. Coolt Rolf - blir spennende å høre historiene videre! Godt nytt padleår! Knut

  SvarSlett
 3. Happy New Year Rolf - that boat looks superfast! :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanks Ian, It is fast and easy to handle and also lightweight.
   Happy New year

   Slett