Totalt antall sidevisninger

onsdag 25. mars 2015

Camp RulleRolf del 3.

Som skrevet så gikk jo natt over i ennå mer natt og mørkt var det og mørkere ble det. Gåturen fra gamma til hengekøya ble spennende i nattens mørke med en god alkeholprosent innabords. Heldigvis så er det lett å entre en hengekøye av Amok sin standard. Det blåste opp i løpet av natten og trær har en tendens til å bevege seg i takt med vinden og i en hengekøye så er dette helt vidunderlig deilig. Jeg skjønner godt at babyer som ligger i en vogn som "duver" sovner fort. Våknet riktignok et par ganger men det var bare på grunn av bråket fra vinden.
Sunday morning blues i flotte farger.
Ganske morsomt at Google lager bilder for meg.

En moderne askepott, nei ikke Tornerose, i en presenning fra Biltema, litt aske på kinnene og med et (hara)ball bak seg
På dette bildet, eller tidspunktet når bildet ble tatt, altså 10 på halv ellve søndag formiddag, drømmer hun om prinsen mon tro, han med den skinnende blanke båten og den lange flotte.... åra.
Mannen nærmest bildet, Ole Kristian, kjører 85 mil for å være med på camp`n.

Mannen på bildet, Omsorgsfulle Oluf, synger på treffet, og det blir ikke det samme uten.
Nina er klar for litt motvindspadling.

Hvis ikke denne er søt så vet ikke jeg.

Glasset har funnet sin eier men hvem eier kniv og pakksekk, ligger her hos meg.
Takk for en flott helg alle sammen til sommeren så er det 10x jubileum og det blir bålstekt hel indrefilet samt sushi i mengder og potet og grønnsaker og saus og ikke la oss glemme Irish med ekte fløtelokk.
Det er en mulighet for at det blir 15 og 16 august. Jeg reiser uansett ut på fredagen på sommertreffet etter en anbefaling fra hun med hestene. Øya blir som foregående år Lindholmen vest, husk det Anne det er den andre Lindholmen.
RR

1 kommentar:

  1. Så gøy med kjentfolk! Oluf gir jo en ekstra schwung med den sangen sin. :)
    Flott rapport.

    SvarSlett