Totalt antall sidevisninger

søndag 30. november 2014

Thorstein turleder.

Søndagens søndagstur gikk fra Arås og til Ildverket, vi ble hele 7 stykker som stillte opp denne søndagen og det er vel ganske bra på denne tiden. Geir hadde med fiskestanga og etter bare 100 meter eller deromkring så hadde han en flott ørret på kroken. Noe senere fikk han Lars på kroken og det var ikke like spennende, det var bedre med Janne.
Denne var fin, fisken Geir, jeg snakker om fisken.

Fy flate denne var fin, fremdeles fisken.
Geir er en glad og fornøyd fyr og plutselig så utbryter han at nå kan jeg si at jeg har en glad laks mellom bena. Glad laks.... ligger der med delvis kutta hals og har noen krampetrekninger som Geir skvetter litt av ;ø)  Ferden i dag er planlagt ut til Ildverket og det gjennomføres på en stilsikker måte ingen tvil om det.
Et veldig deilig vær i dag.

Deler av gjengen, Steinar og Astrid og litt bak er Lars.

Straks på Ildverket, dette er Kongsholmen.
Veien, eller sjøen om dere vil, ligger nå en gang der og vi padler og prater om alt og alle, særlig de som ikke er tilstede...... Plutselig så er vi på Ildverket og vi skynder oss opp til gamma og får i gang et bål, et bål det er så koselig det. Noen steker pølser og andre spiser medbrakt salat eller en vanlig nistepakke.
Thorstein turleder, god ide med en tur til Ildverket i dag.

Tralalalala. 
Etter en time i gamma så var det på tide å komme seg i båtene igjen, det er bestandig litt kaldt før man for padlet litt, men fy søren så deilig det har vært i dag. Dagen er jo heller ikke helt over ennå......
Før avgang.

Geir får leke seg litt.

Ikke mye å skryte av. Fisken var mye bedre.......
Turen tilbake til Arås går med vinde delvis i ryggen og plutselig så er vi tilbake til utgangspunktet. Dagen har vært helt fabelaktig og jeg gleder meg til neste gang vi padles igjen. Vi må få til en romjulspadling i, pussig nok romjulen, med nok ved og en hyggelig gjeng.
Dagens rute ser omtren sånn ut, minus det landstrekket.......
En deilig tur.

1 kommentar:

  1. Se der ja, nå var det dukket opp bilder og tekst også. Sist jeg var innom lå her kun en tittel... Og så ørret da, for en flaks. Jaja, den som ikke slenger ut snøret kan ikke klage på at man ikke får... Så ikke et ord om dét.

    SvarSlett