Totalt antall sidevisninger

søndag 9. februar 2014

Søndag 9 februar, eller hva to herrer gjør på brygga.....

Endelig er det søndag igjen og man har en avtale om å padle. Denne gangen med Eivin, vi hadde en avtale om å møtes på Arås og det er god knall. Klokken 09.30 (litt føre) så er vi på plass og kler på oss, det er da det skjer...... Jeg står å holder på med mitt da Eivin kommer bort og ber om hjelp med lua!!!! Han har tredd på seg tørrdrakten og har glemt å ta av seg lua. Da er det greit med en kompis og vi omfavner hverandre men jeg finner ingen lue. I mitt stille sinn så håper jeg ingen ser oss, 2 fargerike herrer i tett omfavnelse på brygga. Ja ja padling er jo så mangt, men uansett hvor lenge jeg leita så fant jeg ikke lua. Den lå selvfølgelig i jakka i bilen.....
Det er tåkete i dag og det blåser litt, da blir jo ruta lagt opp etter forholdene. Det betyr da langs Nordre og Søndre Årø og så østover over til Kalven, her ute er det fint og litt nakent, kanskje vi burde ha en overnatting her ute. Ved medbrakt. Blir lite med bilder om dagen da junior badet med nye Pentax kameraet på innepadlingen forrige søndag på Notodden. Det skal sies at Pentax`n var av den vanntette typen, men det hjelper dårlig når batteri luka er åpen!!!! Telefonen er en nødløsning.
Grønn og fin.

Rød og fin men med lomma full av marsipan sjokolade.

Grått og trist i dag.


Nybåten til Eivin, er så fin atte.
Dagens rute ser slik ut og vi padlet ca 12,4 km
Gleder meg til neste tur.

2 kommentarer:

  1. Kva kamera har du tenkt å skaffe deg no? Det har jo kome ein del nye ting..

    SvarSlett
  2. Jeg kjøper meg et Pentax igjen.... Til det så har jeg en vanntett fjernutløser og Pentax`n har så mange bra finesser, synes jeg.
    Dessuten begynner jeg å få mange batterier og ladere til Pentax etterhvert ;ø)

    SvarSlett