Totalt antall sidevisninger

torsdag 17. oktober 2013

Torsdag 17 oktober.

Denne torsdagen burde gå over i historien (min historie) som en veldig god padledag, den hadde vært veldig mye bedre hadde det ikke vært for, det kommer vi til litt senere.
Jeg har jo byttet jobb, jeg sa opp min jobb i Findus i slutten av juni og hadde ikke noe annet å gå til enn en lang sommerferie. Tro dere meg at jeg trengte det, ikke så veldig mye galt med Findus som sådan men selve jobben var jo til å fly på veggen av. Man trenger ikke å hamre løs på en pc 7 timer om dagen, jeg nekter å tro at det er sunt. Livet vil det slik nå at jeg jobber på et sted som heter Akantus og det er et jobbtrenings senter for mennesker med forskjellige handicap, noen ervervet og noen medfødt. Dette er en meget meningsfyllt jobb og jeg stortrives, riktignok vikar foreløpig men jeg håper jo på en fast ansettelse på sikt. At det er Tønsberg komune som er arbeidsgiver gjør jo ingen ting. Tilbake til dagen i dag, været er overskyet og det er veldig stille på havet idag og jeg reiser ut til Arås rett etter at unga har blitt sluppet av ved skolen, kan kjøre når jeg skal forbi uansett.
Dette er på Vestre Bolærn og her fant jeg en fin garnblåse, samler på dem.

Denne har jeg aldri sett før og den var stor.

Med blitz, ligner ikke på noen andre steiner rundt i området, meteroitt?

Trodde Bolærne var fredet for hummerfiske jeg......
Jeg har begynt å samle på blåser som selvfølgelig ligger på land, bare så dere ikke tror jeg padler rundt og kutter av de jeg ser. I dag ble det hele 9 forskjellige blåser og en del tau, det er jo litt morsomt for da har man et mål med padleturen også. Pluss at det er en del "hårete" steder å gå i land.
Her sitter jeg på Ramsholmen og spiser en lett lunsj.
Det er på Ramsholmen at turen ikke er så fin som den burde være. Sitter på den store steinstranda i syd, koser meg og leter etter fossiler og finner de også, det er ikke det som er vondt....... Buhu glasset på Sony`n er knust eller bare lett sprukket og nå virker den ikke noe mer, sportstracker snakker og går men jeg får ei heller slått den av når jeg kommer til land, dritt og forbannandehelv.. Nå er jeg lei meg.
Bortsett fra det så var det en veldig flott tur i dag da.

1 kommentar:

  1. Fossiler og kule steiner, du har litt av hvert å by på med de turene dine, det er helt sikkert. :)

    SvarSlett