Totalt antall sidevisninger

søndag 20. oktober 2013

Søndag, snø og havpadlere.

Søndag 20 oktober er den, eller var årets første snø søndag her på østlandet. I allefall lokalt her på Nøtterøy/Tjøme. Snøen ble nok ikke liggende særlig lenge, ei heller på havet. At hele 13 stykker setter hverandre i stevne på denne dagen og i dette været, ja det gleder stort. Siden jeg er turleder i dag så bestemte jeg at vi skulle padle fra Svelvikstranden og ut til et "innlandsvann" ved Mostranda, men det var veldig lavvann i dag så vi kom ikke inn.....De som ville padle litt lengere kunne starte med meg en time tidligere i Kjøpmanskjær. Planen var uansett å padle ut til Stauper for en lunsj der og som skrevet så gjort. Overfarten gikk uten at noen badet selv om det var nære på for en kar, ja en kar helt i fra Toten.
Astrid i tet

Det er litt hustrig vær i dag, men fy søren så koselig for det.
Her fra overfarten til Stauper.

Nå er det straks mat, noe de fleste ser frem til.

Endelig var Janne med på tur igjen.

Forlater Stauper, en god lunsj om enn noe kjølig for noen. Regner med å se noen nye fjellduker snart.

BadeCarsten måtte bare sjekke åssen det var å bli reddet av Marte, hun med den blå Nuka`n

Det gikk så raskt og elegant og Carsten bare ler.
Helene med ny tørrdrakt og ny båt med matchende farger, damer altså.....   ;ø)

Så er vi tilbake på Svelvikstranden.
 Noen av oss padlet fra Kjøpmanskjær og Astrid padlet fra Bogen, da blir det jo noen flere kilometer også. Litt surt nå kanskje når nordavinden trykker imot men vi har jo vært ute en vinternatt før så det er bare deilig.
Det er bestandig gøy å være på tur med Marte, hun er sjelden sur.

Nå har vi sagt farvel til Astrid og det var Egil, Eivin og jeg som padlet fra og til Kjøpmanskjær.
Hva kan man si om en dag som i dag? En ting er jo at vinteren kanskje har kommet? Jeg håper og tror at så ikke er tilfellet riktig ennå. En annen ting man kan si er at padlere er utrolige hyggelige folk selv om det er grått og skyet så er humøret lysende, man glemmer liksom det grå været. En annen fordel med å være ute i slikt vær er at det er utrolig deilig å komme hjem igjen. Jeg blir nesten litt ydmyk for det var i disse dager for 7 år siden at klubben ble til, det er utrolig hvordan ting har utviklet seg.
Takk for i dag, jeg hadde en strålende dag.
Dagens rute.

1 kommentar:

  1. Flott at det var så mange med i sånt vær! Her har vi hatt cirka det samme, men her har snøen lagt seg. Blir nok årets første vinterpadletur snart, ja. :S

    SvarSlett