Totalt antall sidevisninger

fredag 23. august 2013

En "full" torsdagstur.....

Hva pokker mener jeg med full? Tja det kan være så mangt, alkohol var det ikke, selv om de fleste hadde noe å drikke på. Forrige torsdag så tror jeg vi hadde ny rekord med 18 padlende padlere. Ikke det at det var ingen som ikke padlet, men de padlet jo ikke så derfor regnes de ikke med heller.
Dagens torsdagspadling kom til å bestå av ikke mindre enn 27 padlere i et dertil like flott vær. Tror Nøtterøy kommune snart må utvide parkeringsplassen på Fjærholmen.
Det ble jo litt slitsomt å være turleder da, det var svært vanskelig å telle antall padlere, noen kom til 29 og noen til 22. Ja ja med så mange på vannet så gjør det vel ikke noe om ikke alle kommer tilbake heller, HMS vedtekt §92 andre ledd, den sier noe om at hvis antall padleblader ikke kan deles på to så har du ikke gjort en feil.
Planen var å padle ut til sydøstre delen av Gåsø men siden været var så bra så ble det en tur over til Skjellerøy. Der satt det en ensom dame i solen, på et svaberg og med en bok. Det så riktig så idyllisk ut helt til det kom 27 padlere og nesten satt seg på fanget hennes. At damen dro hjem kom vel ikke som noen overraskelse på noen. At hun ble så lenge som hun gjorde overrasket meg..... Det kan også skyldes noe startproblemer med motoren......
Her kommer man inn en etter en etter en.

Båten i bakgrunnen tilhørte lesende dame på svaberg-

Steinar Matre tester Zegul 550

Her sitter man som skarv på et skjær, koselig i solen med kaffe og nogo attåt.

Et bra fellesskap, noe garderobeskap er det ikke.

Fargerikt.

Det er i slutten av august og vannet ligger som et speil, dette er godt.
Alle småstopper har en ende, så også denne, turen innover igjen gikk om mulig i et enda bedre vær (les stille) Amber (datter) begynte å sprute på  meg og da ble det en liten vannkrig da, våte ble vi. Odd fra Jarslø padlegruppe var også med i kveld og han tok farvel når vi hadde passert Gåsø. Jeg blir jo litt lettere satt ut når 27 padlere kommer på en vanlig torsdag, det må være noe med padlere som gjør det så bra som dette.
Takk for en super kveld alle sammen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar