Totalt antall sidevisninger

torsdag 22. desember 2011

Luke 21 i padlventkalenderen.

Ja for de av oss som har vokst opp med Svensk barne tv så kan vi kalle dagen i dag for dan førra dan førra dan førra dopparedan. På godt Norsk så blir vel det dagen føre dagen føre føre dagen (julaften) Oddbjørn bedre kjent som OAN på forumet ville være med å padle rundt Tjøme i dag og i dag er jo en litt trist dag da det er min siste fri onsdag på lange tider. Vi avtalte oppmøte på Kiwi Kjøpmanskjær klokken 09.00 og se været var virkelig med oss i dag også. Lett nordlig bris og sol fra nesten skyfri himmel, kan man bedre ha det mot slutten av desember? Som en bonus i dag så hadde moder jord sprinklet et lett dryss med melis og landskapet var usedvanlig vakkert i dag.

OAN i sin nye Taran, ser ut som en fin kajakk.

Silvestre ligger stødig og det har den gjort siden 1924 (tror jeg)

Verdens Ende, her ute er det flott.
 Veien blir til mens man går, eller padler. Vi hadde som skrevet lett nordlig bris i dag og da er det naturlig å padle på vestsiden av Tjøme på det første legget, hadde behagelige nesten 10 kmt i snitt på første halvdel ut til Verdens Ende. Det gikk betydelig ned når vi rundet enden og padlet nordover igjen, men det er slik det skal være på denne tiden. En mat stopp med dugelige mengder kaffe hører også med og det gjør livet så lyst og fint.
Det er pent med nysnø på svaberget.

Han her var veldig sulten for han kom veldig nær oss.
Under matstoppen så lander en måkeunge rett ved og vi hiver ut litt brødsmuler og den kom så nær som en meter og det er relativt sjelden at de gjør her syd. Vi fant en perfekt plass i le og med solen rett imot, den varmet faktisk litt. Mer kaffe og litt snop og prat om sommeren som kommer og drømmer om å padle i t-skjorte og shorts igjen, sukk det blir så deilig. I dag var det en litt for varm dress under tørrdrakten som gjorde livet litt surt, det var rett og slett for varmt for den tykke........ (dressen under altså...)
Straks inne igjen, det er deilig når havet ligger sånn som dette.
 Se bildet under, gjennomsnitt hastighet er dramatisk redusert grunnet motvind når vi padlet hjemover eller nordover om dere vil. Maks hastighet er jeg mer fornøyd med ;ø) Men så er det en Kajakpro Marlin også da :ø)  Gleder meg til resten av året også det blir en del padling, bl.a på julaften tidlig på morran, har blitt en liten tradisjon for meg, ut på en øy en klementin og litt kaffe.
Glemte å slå av telefonen så maks hastighet er litt for høy til å være i kajakk!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar