Totalt antall sidevisninger

søndag 24. april 2011

Mega tur i dag.

Noen ganger er man nok litt Forrest Gump, jeg tenker mest på den scenen når han begynner å løpe og sier at har jeg løpt så langt så kan jeg løpe litt til osv osv. Jeg stod opp kl 05.15 i dag for jeg hadde bestemt meg for å padle rundt Nøtterøy og Tjøme på samme turen og i et 8 tall. Samler man kilometer ja så samler man kilometer. Det er jo en fordel med en tidlig start, det er så stille og deilig. Det er bare meg og fuglene og i dag var det mange av dem, terner, tjeld, gjess og ærfugl i hopetall. En annen god ting med dagen i dag er at jeg padler i en rashguard langarmet t skjorte den kommer fra Ut i naturen i Stavanger og bare det, borte er nå tørrdrakt og andre padlejakker, nedentil så har jeg en kjekk Swix vinter løpe bukse, åå det er så deilig nå fremover.
Turen starter som vanlig i Kjøpmanskjær og jeg padler vestover og så nordover langs Nøtterøy, det blir litt i skyggesiden nå på morran men det er bare deilig.
Litt kult bilde synes jeg ;ø)

Skyggesiden nord for Tenvik.


Verjø rett forut, her prøvde jeg å få tatt bilde av 070777, men det var ikke lett (å padle så sakte..)
Rett før jeg kommer til sentrum så passerer jeg Ramdal og en gammel badestrand som heter Ramberg, der ligger det en kar å sover, da snakker vi ikke om en festdeltager men en med litt tristere skjebne, det gjør litt vondt inni meg men sånn er nå en gang livet.
Kaldnes i morgen sol.

Den vakre gjestehavnen under fjellet, det begynner å fylles opp her nå.

Her holder de på å bygge en kopi av Oseberg skipet, Discovery filmer her stadig.


Teie ubåtstasjon, det var 3 oprative ubåter her ved krigens start i 1940. I dag er det et kystkultursenter. Selv gikk jeg på maskin og mekaniker linjen her i 1978 tror jeg.......

Her ved en nødvendig tissestopp, dem var det mange av, dette er rett ved Arås.

Så har jeg rundet Verdens ende og her var det mye folk i dag.

Dette ser ut som en fest jeg kunne ha vært på.......... Noen har gått av seg skoa på nitti tallet en gang tror jeg.


Nok en tissestopp dette er rett syd for Havna hotel.


Disse padlet jeg kjapt forbi.
Jeg gamblet litt og padlet gjennom den trange kanalen ved Brøtsø for jeg regnet med å få jevnere vind i ryggen enn det jeg hadde fått om jeg hadde padlet røssesundet.. Gjett om jeg fikk rett etter over 50 kilometers padling så holder jeg nå en jevn hastighet på nesten 10 kilometer i timen, det er kult. Passerer da ganske raskt Mågerø og kongehytta og skal da vende vestover igjen og jaggu meg så følger vinden på med hyggelig dytt i ryggen, Kommer inn til Kjøpmanskjær igjen klokken er nå 15,10 og nå merker jeg at jeg er litt lang i armene. Triptelleren står nå på 62,5 kilometer, det er ikke så gæli etter 9 timer og 10 minutter på vannet inkludert pauser, Status for april er da 217,8 km og ennå så er ikke april over. 1 mai så skal jeg på Roger Waters konsert i Oslo og det er nesten like bra som en padletur rundt Nøtterøy og Tjøme på en gang  :ø)

5 kommentarer:

 1. Joda, en fin dag, RulleRolf!
  Vi kom rett bak deg da du passerte fyret på Vakersholmen på vei sydover ved 11.15 -tiden, men målrettet som du var, så du nok ikke bakover. Vi var på vei mot Silvestre, Surf&Turf-øya og Stauper.
  Vi krysser jo samme løype neste helg også, dvs Roger Waters og "The Wall". Trenger du parkering så si fra, da jeg har tilgang til en P-kjeller på Lysaker. Terje ;)

  SvarSlett
 2. Fine bilete, Rullerolf!
  Men tør du å droppe tørrdrakta no på våren?

  SvarSlett
 3. Når været er som det var på denne turen så har jeg ikke problemer med å legge igjen tørrdrakta hjemme.
  Terje jeg ringer deg ;ø)

  SvarSlett
 4. Når en annen stakkar kommer seg rundt en av øyene, legger Rolf lista på dobbel høyde gitt! Tror ikke jeg lar meg friste... Ps! Jeg tar konserten på Lørdagen så der er jeg iallefall i front!

  SvarSlett
 5. Og jeg tar konserten en gang til i Dublin ;ø)24 mai tralaa

  SvarSlett