Totalt antall sidevisninger

søndag 22. august 2010

Kajakktreffet 2010.

I forrige innlegg så hadde vi kommet frem til Ildverket allerede klokken 10.30. leir ble reist raskt eller raskt reist. I allefall var det noen som (vanlige båtturister) som ble litt forskrekket når vi sa at det kommer 27 stykker til og mens vi pratet med dem så tok vi en støyt rom rett fra flaska og da pakket de teltet sitt og dro, pussig. Thomas og jeg begynte rolig med noen øl etter at vi hadde vært og dykket litt, fant hverken krabbe eller blåskjell.


Thomas tørker kart

Her begynner gjengen å komme og båtfolket drar.....


Et landskap jeg kan like
Jeg lurte Jon Olav for Sognemorr på en artig måte ;o)
Det er så koselig i solen på Ildverket.
Det er koselig i skyggen også
Koselig i mørket er det selvfølgelig
Dette er søndag morgen ;o)
Turens lengde ble 184 km fordelt over en uke, herlig.

Det er jo når man kommer hjem og reflekterer over turen i ettertid at man finner ut hvor fint vi har hatt det. En ting er landskapet vi har padlet i en annen ting er det vi opplevde på forskjellige steder. Vi har hjulpet en golfbil som hadde satt seg fast nede på en strand (Svensker...) Jeg ble sjekket opp på et spa i Strømstad, desverre av en mann......... Thomas har hatt noen utrolige komentarer. Vi drakk rom rett fra flaska for blandevann tar jo sånn plass. Vi hadde i den forbindelse 3 stopp på systemet hvor det ble fyllt rikelig opp med polvarer. Vi bomma øl av en tysker på Misingene (spurte om å kjøpe)  Vi har padlet i 4 meter pluss bølger, vi hadde syd sydvestlige vinder hele uka men når vi skulle krysse Oslofjorden så blåste det jaggu meg østlig vind. Flaks. Entrecote marinert og flambert i rom er skikkelig snadder. Tilbake til treffet, helstekt indrefilet stekt over bål med en god saus og båtpoteter samt en god salat da er livet verdt å leve for en sliten padler.
Har dere ikke vært med ennå? Bli med til neste år da vel, det er skikkelig hyggelig. Dessert er inkludert i prisen også og det er Irish coffee, men neste år så må du ha ordentlig fløte Irish med spraykrem  er egentlig forbudt på lik linje med Real turmat og grandiosa.

Den beste rom som er å få tak i.
En vanlig kvled i lavoen.
Takk for turen Thomas, jeg gleder meg allerede til neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar