Totalt antall sidevisninger

tirsdag 22. januar 2008

På badetur med Rino
Eller var det padletur
Så var årets første ufrivillige bad over, vi snakker lørdag 19 januar en vindfylt lørdag med ca 2,5 grad I vannet, friskt! Mer om det om litt. Rino og jeg hadde bestemt oss for en tidlig start og det holdt vi også, oppmøte Fjærholmen kl 09.00.
Solen skinner og vi ser bare kloremerkene etter diverse dyr som har blåst av gårde…. For det blåser veldig godt i dag, vest er gjeldene vindretning i dag og vi har planlagt å padle fra nevnte strand og bort til Ringshaugstranda i dag, det er passe i le på denne vindretningen.
Vi padler lystig av gårde og tar en sving gjennom sundet mellom Husø og Foynland, det var det samme stedet som måtte oppgis pga is for bare 2 uker siden. (se Rino tester julepresanger) Vel gjennom eller under brua så møter vi litt vind og til dels store bølger, men de får vi i ryggen og vi holder en god hastighet uten å stresse. Da åpenbarer det seg et bygg som jeg aldri har sett maken til. Pent? Kanskje, stygt? Nja vet ikke helt se og døm selv, det har visstnok vært et sted for noen gamle tankanlegg


Man snakker jo om at det ikke er lov til å bygge i strandsonen men dette tok jo kaka, de har jo bygget ut i vannet. Altså på en steinsetting. Det er forskjell på rik og fattig det er hevet over en hver tvil. Vi padler videre vi for vi er rike på opplevelser om ikke annet. Kommer til Vallø og bølgerdet overraskende mye og vi ser for oss noen fine surfesteder men det var nok litt grunt.


Når vi nærmer oss Ringshaug så skjer det ting her er en fin bølge som bare må prøves og den fugerer fint, dette er gøy kommer opp i over 16 km/t og det går kjempefint.


Så skulle jeg ta noen bilder av Rino og det er da det skjer han kanter og tipper, jeg ler og knipser bilder såklart. Rino er utstyrt med tørrdrakt og ler av det hele han også
Her ligger`n man kan se åra..............


Han smilte selv om det var bare 2,5 grader i vannet, takket være tørrdrakten såklart.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar