Totalt antall sidevisninger

tirsdag 6. juni 2023

Norrtalje custom bike show.

 Det er bare å ta av seg hatten for de som bruker slikt topp tøy. Norrtalje bike show skal jeg forhåpenligvis reise tilbake til. Som Thomas sa så har jeg aldri sett så mange motorsykler på et sted før. Ja det er et stykke å kjøre men vel verdt hver eneste kilometer.

636,3 kilometer en vei, ja det er maks hastighet i Sverige på 120 kmt på denne strekningen.

En fabelaktig flott kjøretur i nydelig natur og mange stopp underveis gjorde dette til en "tur i parken". Vi kjørte en time og tok et 10 minutter med benstrekk og kanskje en kaffekopp. Været var upåklagelig og trafikken på E18 likeså. Bortsett fra en omkjøring...... Helt fantastisk idiotisk at E18, via omkjøring, legges ut på en vei som har forkjørsrett, da ble det over to timer i kø. Dette fikk meg til å tenke på en Prima Vera låt, nemlig svenske faaen. Går jo ikke an å legge det til på denne måten.
Rekmakka er aldri feil og denne fikk bestått.

Fint her i denne byen og mye harry biler....

Kaffe og bensin stopp

Her har vi kjørt en time pluss og en benstrekk er på sin plass.

Her tok vi en rask pølse og kaffe og såklart en benstrekk.

Endelig fremme på hytta og her ble det vel noen øl før vi køya.

Det skal sies at damen som tok oss imot på denne camping plassen var av et helt annet kaliber enn det vi er vant til. Vi kom jo noe sent til denne plassen og var naturlig nok litt sultne, men de fleste pizza sjapper var stengt og ingen kunne levere noe mat til oss. Etter 12 timer og 44 minutter på to hjul var vi ikke så veldig sugne på å kjøre og hente noe mat. Dette så nok damen og hun tilbød seg å kjøre og hente litt mat til oss, er dette service ut over det vanlige tror jeg. Det ble en "tunnrulle" tror jeg det het. Det består av to slags lefser eller "tynnbrød" potet stappe, rekesalat, salat og to pølser. Gjett om det smakte godt da? Utrolig snilt gjort av damen og hun var nok litt av ei biker berte. Kvelden gikk over i natt og etter litt pissing på utsiden av hytta så kom Jon Blund på besøk og vi sovnet mette og lykkelig pluss at vi hadde en ide om å tilbakebetale damen med kroner og en flaske vin, mer om det i del to.
Dette er det siste jeg husker av fredags kvelden tror jeg.

Dette er lørdags morgen og kaffe må vi ha.

Litt pent her, det må sies.


Som Thomas sa, jeg har aldri sett så mange motorsykler på en gang før.


Dette er fra parkeringen på utsiden av parken.

Neste innlegg kommer fra selve parken, se frem til det dere. Vi skal nok tilbake neste år og da er det et 50 års jubileum for dette treffet. Det her anbefales på det groveste bare så det er sagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar