Totalt antall sidevisninger

mandag 12. oktober 2020

En flott søndagstur i oktober.

 Nå er det en stund siden sist jeg hadde en fin helgetur og i dag gjorde jeg noe med dette. Ble bestemt på lørdagskveld, litt lettere rødvins marinert, og rutevalg ble; Horten, Koppstad, Revetal, Ramnes og hjem. På denne ruten så blir det mulighet for inntil 5 kaffestopp på Circle K, ikke dumt i det hele tatt spør dere meg.

Gamle Kirkeveien, dette er rett føre Skjerve kiosken.

Jeg rett og slett digger å sykle mot Horten via Slagendalen og første kaffekoppstopp blir på Circle K Kilen. Det smaker som vanlig veldig bra og ferden går lystig videre etter at jeg har pratet med noen nysgjerrige mennesker og det er bestandig hyggelig, jeg er jo ikke den som avslår en god prat og særlig ikke om velomobilen.
Her må hus/hekk eier gjøre noe og det faderlig fort.

En liten stopp hos Strandman.

Veien går dit hjertet vil tenker jeg og i dag så vil jeg til Horten og forbi og da gjør jeg det da. Kommer vel opp på Hortens veien og herifra så går det unna Gunnar. Passerer denne skolen eller hva det nå er ved Bakkenteigen og ned Gunnerød brekka har jeg en hyggelig hastighet. Dro ned på sykkelstien i dag da det var mye trafikk her i dag, eller så var jeg litt sent ute. Pleier å legge meg ut i veien og da bikker hastigheten 80 kmt. Ble en kaffestopp på Trakteren i dag også og der møtte jeg Roy som løper en del og avslutter med en skummende god en. Jeg tok en kaffe. Sykler videre og kommer vel forbi Falkensten og ut på evighets sletta og snart så er jeg på Circle K Koppstad.
Her blir det nok et påfyll i kaffekoppen og jeg skeier ut i dag med en hamburger også. Så sitter jeg har og koser meg med kaffe og burger da en blidfis vinker og kommer innom (meg og navn) og det blir litt prating om velomobiler og padling. Han var jo på kurs hos meg i sommer skal vite. Når han kjører videre så kommer det en annen blidfis og jaggu meg så har han også vært på kurs i sommer, erre det mulig? Jeg skal lære Bernt å rulle. Kommer nok tilbake til dette om en liten stund.
Rett før jeg kommer opp på Hortens veien fra Rom hagesenter.

Ekspress sykkelvei Horten style, her liker jeg å sykle.

Fra stoppen på Koppstad med koppen i handa.

Videre så gikk veien over E-18 og vestover på Koppstadveien ca 1 kilometer før jeg tar til høyre på Hauganveien en nydelig vei å sykle med flotte nedoverbakker når jeg nærmer meg Revetal. Her på Revetal så blir det en ny kaffekopp og jeg ruller videre mot Ramnes sentrum og kommer inn på Ramnesveien som jeg følger ned til Sem. Her hopper jeg over en stopp på Circle K og ruller over Semslinna og tar strake veien hjem. 80,1 kilometer er helt innafor på en dag som i dag synes jeg. Snart skal BMW'n inn for vinteren og da blir det mer velomobil og sykkel igjen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar