Totalt antall sidevisninger

søndag 26. februar 2017

Tur med Rino

En deilig lørdag morgen og jeg har en avtale med Rino om en padletur og det er lenge siden det skjedde sist for å si det sånn. Svelvikstranden ble oppmøte denne flotte morran og vi kunne vel ikke ha mer flaks med været enn vi hadde i dag. Bålremedier er pakket ned likeså kaffe og to deilige ostesmørbrød i alufolie. Da er det bare å pakket på seg og komme seg ut på vannet.
Her er vi snart syd på Hui det er flott føre i dag.

Svane i take-off og det er Langskjæra rett forut, de ligger like syd for Bukkholmen og Lindholmen.

Ved Langskjæra, det er liksom et Stauper i minatyr, pent her også.

Litt færre plasser å gå iland her.

Han her ville ikke jeg pussa nesa på.....
 Eter at vi hadde passert Langskjæra så padlet vi over til Helgerød skjæra og derifra til Torgerskjæra som ligger syd for Stauper. Det er veldig fint her ute og det er ølite gammelt svell her men ikke noe stress i dag. Det er også veldig annerledes å komme inn til Stauper fra syd, nå har også vinden løyet og vi bestemmer oss for lunsj og bål på Stauper.
Blir ikke veldig mye bedre enn dette gjør det vel?
Det må jo være dette da og sitte her i nærheten av bålet og drikke kaffe og bare la tankene reise avgårde.

Sånn kan det være her ute sett gjennom en TG3 fra Olympus.

Snart begynner det å snø og å blåse men vi er jo på vei hjemover og får en hyggelig dytt i ryggen.
Svaner i lowpass er bestandig kult.

En alle tiders tur er over og før vi kommer inn til Svelvikstranden så snør det kattunger og det er hvite topper på bølgene, har vi flaks eller har vi flaks, jeg kaller det bare dyktighet såklart.
Så på tampen et lite tips om ostesmørbrød i folie, jeg smører mitt med en god barberque sås og noen tomatskiver, selvfølgelig to skiver med dette i midten. Så kommer det geniale legg skiva i folien med smør på begge utsidene, ta gjerne på godt med smør. Det blir behagelig godt stekt og smaker helt fortreffelig på tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar