Totalt antall sidevisninger

torsdag 1. januar 2015

Årets første i 2015

Herlig at så mange som 5 stykker velger å padle tidlig på første nyttårsdag. Thorstein, Yngve, Ole Magnus, Vidar og meg selv stilte på Svelvikstranden klokken 10.00. Det blåser litt i dag men ikke noe å snakke om, yr meldte opp til 14 sekundmeter men det så vi ingenting til.
Yngve med matchende lue, dette er viktig, at det matcher altså.

Ja åsså var det den gangen.......
Vi skulle ikke padle så veldig langt i dag, men mens vi ventet på Ole Magnus så klarte jeg å padle 1, EN, kilometer før vi kom oss avgårde. Ole Magnus låner i dag en Zegul 520 av meg og det forklarer nok noe som skjer litt senere.....
Bildet yter ikke bølgene helt rettferdig, de er større enn de ser ut her.

Det er greit å komme litt utenfor brenningene.
 Dagens første velt, det betyr jo at det kommer en til og den stod Ole Magnus for. Første gang i ukjent kajakk og litt store bølger gjorde sitt til at det ble bading igjen. God tørrdrakt og gode venner sørget for at han kom vel opp i båten igjen og ved hjelp av litt støtte i fra meg så ble han slepet vekk fra fjellet og inn på grunna for en skikkelig tømming av båten.
Da padler vi videre mot Lindholmen og håper å møte de som har hatt nyttårsaften der ute. Vi møtte de på vannet, vi var jo litt forsinket må vite grunnet disse badegjestene  ;ø)
Ååå så blid og fornøyd atte, mista lua gjorde han også.

Straks klar for avgang Lindholmen
En herlig start på året om enn noe friskt for Yngve og Ole Magnus. Veldig klar for nye eventyr nå.

2 kommentarer:

 1. Looked like a good day Rolf - Happy New Year!

  Kind Regards

  SvarSlett
  Svar
  1. It war as good as it looked like Ian. Happy new year to you.

   Slett