Totalt antall sidevisninger

mandag 23. juni 2014

Grunnkurs dag to

Grunnet massiv jobbing i perioden april til dagens dato, så ble denne helgen ekstrem. En dobbelbooking av et bryllup og et 70 års lag samt et tilfelle av en sykemelding på lørdagsmorran, gjorde at jeg måtte begynne klokken 10.00 på lørdagsmorgen holdt det gående til 03.00 på søndag morgen (gjesp) Det ble nok en lang dag og jeg møtte noe trøtt i trynet på grunnkursets andre dag. Heldigvis fikk jeg min gode venn Eivin til å ta del 1 på første dag. Møtte 7 forventningsfulle deltagere og jeg lurte jo litt på hva de hadde lært på lørdagen. Det viste seg at de hadde lært mye det samme som jeg ville lært bort ;ø) Stor takk til Eivin. En kort innføring av meg, hva skal vi gjøre i dag osv osv. Ut i båtene og la oss komme oss avgårde. Må jo også bare nevne at Kajakk Sport og Fritid kjører noen utrolige ryddige kurs og stiller med båter og bil når det trengs.
Deler av kursgjengen, det er deilig vær.

Under den lave bru, meg og navn......

Under den lave bru, meg og navn...... del 2

Under den lave bru, meg og navn......del 3

Under den lave bru, meg og navn......del 4

Under den lave bru, dette er Rolf, men ikke RulleRolf.

Under den lave bru, meg og navn......del 5

Under den lave bru, meg og navn......del 6
Memo til eget bruk, bli flinkere til navn..... Turen i dag skulle gå rundt Veierland, siden det blåste en lett nordlig vind. Det var ikke særlig vanskelig å overtale deltagerne om å padle mot vinden først, for så å nyte fordelen av å ha vinden i ryggen på vei hjem. De har hatt en god lærer på dag 1 for alle padler stabilt og fint og snakker litt om kursets første dag. Gleden er stor når jeg annonserer en kaffestopp etter 6,5 km. Jommen sa jeg kaffestopp, samtlige spiser en matpakke og som vanlig går praten løst om det ene og det andre. Det er en lystig gjeng og smilet sitter løst hos samtlige.
Lurer på hvorfor det er sånn at det å ta bilde av en som tar bilder er så morsomt.

Sjærstepar i skjærgården ;ø)
Barna begynner å bli store, svartbak unge og mor eller far.
Her forlater vi lunsjøya, nemlig oslebakkholmen.

Fin kajakk og flott bryggehus.

Nå er jeg så sliten....
Se så fint vær vi hadde, på slutten av dagen.

Nei du får ikke plass i bakluka.
En happy gjeng, fra venstre... Ja det var det da......
En fin dag er over og jeg tror og håper dere hadde det like fint som meg. Håper å se dere på Camp RulleRolf kanskje. Siste bildet er et oversiktsbilde over turen vår som faktisk ble på over 19 kilometer i et ikke helt stille vann. Dere klarte dere veldig bra alle sammen. En stor takk til dere alle.
En bra tur for en gjeng glade nybegynnere

2 kommentarer:

  1. Og ikke minst takk til deg og Eivin for en lærerik og hyggelig helg. Var en herlig gjeng som var på kurs i helgen.
    Merete

    SvarSlett
  2. Ja! Ha ha! Det er kjempemorsomt å ta bilder av noen som tar bilder! Merkelige greier, men det ER det. Tror jeg må lage diplom til den som klarer å finne ut hvorfor.

    SvarSlett