Totalt antall sidevisninger

tirsdag 2. april 2013

Andre påskedag eller BildeHilde og RulleRolfI dag ble det bestemt en tur i le av Veierland og rolig padling sånn ellers.
Noen hadde på FB lovet smil, latter og sjokolade (og muligens godt vær) Uansett så ble vi hele 11 padlegale, galepadle, alepadleg, legpadale sjeler i dag. Si hva du vil om FB (FaceBook for de som ikke skjønte det) men samlende er den. I et alldeles nydelig påskevær så la vi i vei, her var folk fra Larvik i sør til Kongsberg i nord. Det blåser riktignok litt fra nord, men med litt fornuftig rutevalg så blir dette bra. Jeg skjønner bare ikke hvorfor dere ikke padlet helt inn til iskanten......
6 av 11 i eller under en varmede sol  ;ø)

Hui i bakgrunnen.
Ruten gikk litt ut og inn av buktene på sydsiden av Veierland før vi satte nesa mot Flåteskjær, det var Flåteskjær vi var på og ikke Kariskjær, beklager min feil. Jeg har villedet dere men det var slett ikke meningen gitt.
Jan er så søt atte....
Selvutløser er kjekke greier.

Selvutløser er morsomt.
Så satt vi der da som en gjeng husokkupanter, eller hytte om du vil. Vi gjorde ikke noe galt og dessuten så var hytte eieren av det fornuftige slaget da vi så to kajakker inne i stua. Når det er sagt så var det utrolig deilig i hytteveggen, denne var sydvent og vi ble vel sittenede i nesten en og en halv time.
Noen gikk litt langt unna for å få bilde av alle sammen, Jan P. på tur.

Geir med påskesjokoladen fremfor noen, Kvikk lunch


BildeHilde.
Man føler seg trygg når denne er på besøk, de drev med noe øvelser innover fjorden.
Nok en fabelaktig dag er over og alle vi 11 har hatt en super dag på fjorden og på øya, mye kaffe, mye sjokolade, matpakker og den gode samtalen sånn ellers. Takk for en flott tur alle sammen.

3 kommentarer:

  1. Moro å lese og se at så mange samles på vannet også er det jo moro å lete opp navnene på kartet. Så fant både Flåteskjær og Kariskjær, sistnevnte må dere jo ha padlet forbi :)

    SvarSlett
  2. Ja det var jeg som bommet litt, vi skulle til Kariskjær tilære for kari.

    SvarSlett
  3. Herlig tur:)) Selvutløser er saker:)))) kule bilder:))

    SvarSlett