Totalt antall sidevisninger

søndag 31. mars 2013

Påskeaften

Eller påskemorgen om dere vil, for det er jo det det var, påskemorgen altså. Steinar F og jeg skal padle rundt Tjøme i dag med fiskestang må vite. Skal tro om vi får lurt en sjøørret på kroken i dag?
Jeg ble litt forbauset på egne vegne i dag da mine store sjøørret fluer ikke var brukelig noe mer! Hva gjør man da på en langfredag kveld? Det er i slike tilfeller jeg er glad for at vi har hester og høner hjemme, klippe litt man og nappe litt fjær..... Det ble en ganske så fin flue synes jeg, jeg har aldri laget noe flue før, men denne så fin ut i vannet og med litt neglelakk fra datter så ble denne riktig så fin. Fikk vi sjøørret? Ikke en pinne en gang, mulig det er litt for kaldt i vannet ennå.
Dette ble jo en lang diggresjon, avtalen var oppmøte på Roper`n kl 10.00 og der var vi da, med en del nordøstelig vind i ryggen. Solen skinner om ikke annet.
Her er det Ofeigur og Helin hår og fjær fra ei navnløs høne, neglelakk fra Datter (Amber)
 Vi legger lystig i vei og rigger stenger så fort vi kommer utpå, kort fortalt så ga nesten 18 km dorging null fangst, men været var bra. Vi valgte en rute på vestsiden av Tjøme med en god dytt i ryggen av nevnte vind. Nå vi kom på høyde med Mostranda så ble det litt fristende å surfe litt, ikke verdens største bølger men nok til 13-14 kmt, da fikk fluene litt luft under vingene også.
Med stangen i vesten så er den ikke i veien når man padler.

Jada, jada.

BacklashSteinar.

Samme bilde som fra tåketuren på skjærtorsdag

Bøye med sombrero og Epic, kan man jo kalle dette bilde.

Her "dørjas" det over en lav sko "Dørjas/dørje" er vel skikkelig Nøtterøy dialekt.

Et nødvendig tissestopp og selvfølgelig påfylling av mer fludium, dette er ved Engø.
Etter at vi rundet Verdens Ende og hadde en lunsj så løyet vinden en del og vi hadde en flott tur nordover igjen, litt vind var det jo men ingenting som var noe å klage over. En god tur nærmer seg slutten og når vi passerer Mågerø og nesa peker vestover så er det nesten helt speilblankt vann.
For en dag det har vært (selv uten sjøørret) Takk for en herlig tur Steinar.

1 kommentar: