Totalt antall sidevisninger

søndag 12. august 2012

Dalsland 2012 er gjennomført.

DKM+ 2012 er vel gjennomført til tross for en lei forkjølelse i uken før og under selve løpet. Hadde jeg vært en wannabe toppidretts utøver så hadde jeg såklart ikke stillt til start på denne happeningen.
Når halsen din om morran minner om en grøt av fiskeslim og en følelse av barnåler da burde man ikke utsette seg for sånne padlegreier. Moro er det lell å stille opp på dette løpet og man begynner å bli litt kjent i løypa og da synes jeg det går lettere for hver gang men ikke i år, da var det veldig tungt, veldig tungt og dessuten var konemor og ungene hjemme så jeg var alene i år. Helt alene var jeg jo ikke Rino, Geir og Einar delte hytte med meg og vi hadde det jo koselig. Neste år skal jeg i allefall få med meg Kreftskivan. Jeg kom bare på en 86 plass i år og det er dårligere enn sist år og året før der.
Da retter vi opp dette til neste år, bare så det er sagt.
Rett fra nærbutikken. Rino er klar.

Geir er også klar.

Fra starten, her leverer jeg posene med tøy.

Også et oversiktbilde, klokken er ca 07,45

Posedamen, alltid like blid.

Geir og Rino og en tom Think Legend som forøverig er tilsalgs, sjekk Finn.no og Forumet.

Også et oversiktsbilde før starten går.
Vi hadde 10 minutters margin før starten går og det er jo bra, Det som var mindre bra var at en vannlilje stengel/blad hadde satt seg fast i roret og var med frem til første overbæring, tror nok ikke at hastigheten gikk så veldig ned men den lyden kunne jo få noen og en hver til å begynne å ete gråstein....... Hva var det som ventet oss etter første overbæring mon tro? 2 julenisser som ønsket oss god jul, kult påfunn også i år. Det har jo vært SM i makrell fiske, fartskontroll mm. Nytt i år var at jeg hadde med kamera og tok noen bilder fra overbæring nr 2, det overrasket de som delte ut bananer og drikke, men man må jo ha det litt artig også, ikke bare moro.
Bollepikene på gresset.

Været er jo pent da......
Jeg følte at det gikk ganske greit frem til Gustavfors men da begynte det å gå nedover også, trodde lenge jeg skulle komme godt under 6 timer men det ble så fryktelig tungt på slutten, harke, hoste og snørre, utrolig at det kan være så mye snørr og dritt i et lite hue........
Vel i mål, Bent og Einar

Aner ikke hvem de er men spurter gjør de, etter 55 km ;ø)

Geir og Rino er fornøyd med å være i mål henholdsvis 56 og 60 plass Einar kom på 58 plass.

På bussen tilbake til Laxsjøn camping  Foto Anja Koegler

Du er så søt du Rino........  Foto Anja Koegler

Nok et fantastisk DKM er over og hytte er allerede bestillt for neste år.

2 kommentarer:

  1. Well done maraton, takk for hyggelig selskap og din gjestfrihet, imponert at du greide å ta bilder underveis i løpet!

    SvarSlett
  2. Beklager at deg rappet plasseringen din fra ifjor Rolf.

    Ellers takk for hyggelig hytteopphold - rene sykestua!!
    Bare meg som var frisk jo, men jeg tror jo alltid jeg er frisk, så jeg er sikkert syk jeg også - i hvertfall i hodet!

    SvarSlett