Totalt antall sidevisninger

søndag 15. juli 2012

Ut på tur ;ø)

Da ble det en liten tur på meg i helgen, skulle vært kurs men ble avlyst i siste sekund. Konemor kjørte meg til Sandefjord og derfra padlet jeg rundt Vesterøya og Østerøya, tok en kjapp lunsj ved Tønsberg tønne. Ferden gikk så mot Mefjorden (ikke langt i fra Knattholmen) før jeg satte kursen ut mot Lindholmen vest, camp RulleRolf øya. Det var hyggelig huskete ute ved sydspissen på både Vester og Øster øya, men mest gøy. Tilbake til Lindholmen så var det mange båter der og også geiter, hmm. Fikk satt opp liten lavo og rigget meg til med det jeg liker best, med andre ord så stekte jeg 2 gode hamburgere og de fikk følge av en sixpack med Carlsberg sort guld. Når vinden løyet litt utpå kvelden så sanket jeg brenne til et lite bål og det er en hyggelig tidtrøyte.
På vei mot Lahellefjorden

Leir er etablert på Lindholmen

Disse så jeg lenge etter at leieren var satt opp, grrr.

Det er deilig når man finner vill moreller.
Bål i forgrunnen, her satt jeg og koset meg med øl og peanøtter.

Det er ganske rart men men kan sitte lenge og betrakte et bål gitt  ;ø)

Nå er det snart natta for en trøtt padler.
 Men det ble ikke natta for disse som kjører båt. Det er visst sånn at man må gi sine unge håpefulle en leksjon i villmannskjøring når de fleste tenker å ta kvelden. Det var ikke bare en pappa som var "the drunken sailor" som lærte bort triks til poden sin. Hva pokker er det med folk egentlig? Tips til neste tur, ta med lufttrykk hornet (det med sprayboks) og tut litt når padleren forlater stedet sånn ca 07.30 på morran, da hadde dem fått igjen med samme mynt. Det ble ikke stille før noe over 02.00 engang. Endelig blir det jo mørkt og da mine venner kommer sauegeitene på besøk, 03.30 breker det rundt lavoen og jeg hører de tygger på et eller annet, må selvfølgelig stå opp og jage de bort. Det blir mørkt igjen og klokken 06.30 så er det måkene sin tur. Jeg passet på og ikke slange mat fra meg i nærheten, ikke det at jeg slang fra meg noe mat i det hele tatt, jeg kommer jo fra et møblert hjem og der spiser vi maten vår opp. Klokka 07.00 stod jeg opp og hadde en liten frokost før leieren ble pakket og snart var jeg på vannet igjen.
Morgensol i campen.
Et lite panorama bilde.

Plastkule i morgenlys, bilde tatt i forbifarten  ;ø)

Dette stedet hvor bildet er tatt var en stor blåskjellplass for noen år siden, men nå har stillehavs østersen overtatt.

Pent med stille vær

Dette var det jeg hadde med på tur, 1 dag eller 1 uke det er like mye hver gang.

1 kommentar:

  1. Kjenner meg igjen paa den ruta der ja... Ser ut som du fikk noe bedre temp og vaer en det vi fikk i februar. Flott tur da... og fine bilder

    SvarSlett