Totalt antall sidevisninger

søndag 19. juni 2011

Storesand 2011

Årets leir er vel overstått og etter en usedvanlig lang kjøretur på fredagen............... Det var lang ventetid ved Bastø ferja og jeg valgte å kjøre under Oslo fjorden. La lystig i vei fra Horten, da er jeg bestandig lystig igrunnen når jeg forlater den byen.......... Kommer til siste rundkjøringen før tunellen og der var det bom stopp gitt, Fy f.. i innerste flate HE... da må jeg kjøre om Oslo. Ankommer Storesand ca klokken 21.00, en liten trøst er at Lavoen kan reises i oppholdsvær om ikke annet. Det går med et par lavo øl og snart er jeg nede ved de andre og hilser på nye og gamle fjes, det er koselig det. Det går med noen flere øl og et ukjent antall cider.
Tror nesten Bulle satt på den samme plassen sist jeg var på Storesand. ;ø)
Avgang Storesand, retning Strømstad.

Her ved et ufrivillig stopp i Daumannvika, vi mistet en person.
På vei igjen, nå er vi 12 stykker.
Her er vi klare til å krysse Sekken, fremdeles 12 stk.

Richard en god turleder og veldig streng.
Endelig Strømstad, nå er vi klare for shopping på systemet og klar for en pizza bit.
Når vi ankom Strømstad så var vi blitt redusert til 9 stykker, det var litt rufsete over Sekken og av sikkerhets messige årsaker så valgte en person å snu men måtte ha følge tilbake. Systemet ble raskt besøkt, kontoer tappet for kr og bæreposer med morovann ble bært tilbake i kajakkene. Så var det tid for pizza og øl og gjett om den øl`n smakte da :ø) Alle gledet seg til tilbaketuren men jaggumeg så hadde noen snørt igjen Sekken så der var det skuffende flatt......... Været var med oss og takket være Anne så fikk vi litt solkrem på og det var lurt, grilla hummer er godt men det ser ikke smart ut å se ut som en.........
Rulleshow, showruller, osv osv.
Vel inne på Storesand så veide båten mye mer enn når vi dro på morran, hva nå det kunne komme av. Det var deilig å komme seg inn i lavoen og få skiftet til tørt tøy og finne frem øl og cider og et stort stykke sparerib som skulle grilles, tilbehør øl! En meget bra kombinasjon etter en lang dag på sjøen. Fikk snakket litt om Camp RulleRolf også, tror det kan bli veldig bra. Takk for et veldig koselig treff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar