Totalt antall sidevisninger

søndag 28. november 2010

Ramsholmen i november

Når havpadlerne Tønsberg melder at de skal på tur ja da avlyser de ikke. Været har vel sjeldent vært meldt så dårlig, 12-15 sekm nordøstlig vind. Skam dem som gir seg sier nå jeg. Hele 5 stykker hadde møtt opp i dag og en kom helt i fra Toten. Leste du det Miamaria, da ser vi deg snart også ;o)
Sjeldent lavt vann på Fjærholmen i dag.
De fremmøtte i dag var; Eivin (eminemt turleder) Mads Olav (Fin kar med lun humor) Arild (Alenepadler i dag) Trond (Totenmannen) og Rolf (det er RulleRolf)
Ramsholmen rett frem.
Grille pølser på refleksvarme fra ovnen er luksus i en lavo.
Arild hadde med seg dessert, mmmmmmm snadder.
 Alle hadde noe godt å spise på og drikke på og det ble riktig så koselig i lavoen denne kvelden. Klokken ble vel bare 22.30 før det ble mørkt. Tror alle var enige om at det hadde vært en slitsom tur ut, det var mye bølger og vind.
Søndag morgen og det snør og blåser like mye.
Deler av telt leiren, pussig at alle dro båtene 100 meter opp på land.

Da er vi endelig inne på Fjærholmen igjen, det var nok motvind og snædrev.......

Mads Olav hadde det på samme måten.
Vi hadde en grei tur hjemover men det var altså vind på opp til 15 sekm, den kom rett forfra og fra siden. Vi padlet fra øy til øy og hadde 2 min på vært sted som kunne minne om litt le, det er sjelden det har tatt så lang tid å padle 7 km.....Men når man nå sitter i stua og tenker noen timer tilbake, fy flate for en flott tur vi hadde.

4 kommentarer:

 1. Dere er noen tøffinger ;-)
  Jeg bor nesten ved Tønsberg tønne...og i dag har det virkelig vært litt av et vær! Men min minimale padleerfaring hadde det ikke vært forsvarlig å være på vannet..;-)Tøft gjort!

  SvarSlett
 2. Ha ha ha, ja dere hadde nå kult vær men litt langt å stikke innom. :) Særlig artig i ettertid, turer som det der. Tøffinger!

  SvarSlett
 3. Bra jobba! Artig med slike turar også. Det fine er jo at det viser seg at kajakk er eit av dei mest "ver- uavhengige" farkostane på sjøen. Så lenge ein har gode kle og padlar i lag med andre.

  SvarSlett
 4. Ja, dette kan jeg like! Såg ut til å være en flott tur.

  SvarSlett