Totalt antall sidevisninger

fredag 16. juli 2010

Torsdag 15 Juli 2010

Herlig enda en padletorsdag med Havpadlerne Tønsberg, været i dag er ikke mye å skryte av men skam dem som gir seg. Jeg velger å padle surfski i dag også for nå er det bare 30 dager igjen til Dalsland kanot maraton. Jeg kommer litt forsinket avgårde og det er jo bare bra på en måte, jeg må gire opp litt tempo. De første 6-7 km er utrolig tunge i dag men så løsner det jo litt ;o)
Etter 11,1 km så er jeg fremme på Fjærholmen og det er jo bestandig like spennende å se om det er mange der i dag. Været til tross så har det dukket opp 4 sjeler i dag og det er nesten bra med tanke på, ja du gjettet riktig, været.


Turleder i dag er Eivin og han så for seg at vi skulle padle ut til Bolærn, Midtre Bolærn og sånn ble det da. Turleder har all rett til å bestemme, Det kalles vel demokrati.......
Det var jo mye entreprenørskapte bølger her i dag også, men det er jo bare morsomt (nok en gang kun en kommentar som gjelder meg....)

Steinar og sin røde båt

Den røde båten og Steinar

Torstein er opptatt av bananen sin ;o)


Steinar har blitt en rev på å rulle

Og ruller og ruller

RulleSteinar ruller rullen rundt

                                Her er det to stk som ikke er avbildet og det er fotografen og Steinar han ruller i bakgrunnen, Fra venstre Anita, Eivin og Torstein.

Vi hadde en super tur ut til Mellom Bolærn i dag og badevannet var rundt 19-20 grader. Fra Fjærholmen og ut hit er det ca 6 km og det var på tide og tusle hjemover igjen. Vinden hadde ikke avtatt og vi gikk i le av denne øya samt Vestre Bolærn men bølger og vind var ikke til å unngå. Alle klarte seg bra og jeg takket for meg ved Masseløy omtrent det er den som ligger til venstre for Haneflu. Da var det bare massiv motvind hjemover igjen. Livet er herlig dere. Den lille haken litt nord på Bjerkøy er en nødvendig tissestopp.
Gikk iland ved Kjøpmanskjær klokken 21,57 og er fornøyd med egeninnsats.

Her er ruten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar