tirsdag 27. juli 2021

Eventyret starter.

 Eventyret starter med en nyvasket sykkel. Jeg starter på denne lille turen mandag litt på ettermiddagen. Skal bare kjøre til Lindesnes for å starte denne kjøreturen Norge på langs. Dette er jo noe min kone har funnet på og jeg er ikke treg å be for å si det sånn.

Nyvasket og ferdig pakket.

Kjører gamle E-18 ned til Porsgrunn, Circle K Telemarksporten, for å fylle tanken og fylle en kaffekopp. Begge deler passet veldig bra for å si det sånn. Herifra så kjørte jeg ut på E-18 og det gikk noe raskere herifra. Kom allikevel litt sent ut på Lindesnes og her var det et realt vindvær for å si det mildt. Kom for sent til matbutikken her nede og valgte å kjøre mot Lyngdal for å finne en Circle K stasjon og for å få en matbit og nok en kaffekopp såklart. Lindesnes camping var full og da velger jeg å kjøre mot Kvinesdal men der var det også fullt, også hotell Utsikten. Kjører ennå litt lengere og stopper på en rasteplass rett ved veien på RV 465 tett opp til E-39. Sette opp teltet i mørket og så legge seg. Lur som jeg er så har jeg ikke tatt med sovepose men to fleece pledd, det ble kaldt for å si det sånn.....
Lindesnes, bare litt over 2500 kilometer å kjøre, kjører jo ikke raskeste veien.

Circle K Lyngdal her kom jeg også litt sent men det ble en baguette og en kaffekopp.

E-39 i bakgrunnen. Feda brua tror jeg denne heter.

Dette ble mitt hjem den første natten.

Det er noen idioter av noen rånere som sikkert er med i Trippel i gjengen. Trippel i kan du sikkert spørre og det står for Imbesile Innavla Idioter. Det er faktisk ikke kult å stoppe på en rasteplass hvor en fattig stakkar har slått seg til ro, for å så å stoppe opp 4 meter unna og sette musikken på full russebuss guffe. Så avsluttet de seansen med å skrike ut noen utrolige griselyder, kanskje et visst slektskap, men hva vet vel jeg.

Lå ikke veldig langt fra veien, Triple I hadde det sikkert veldig morsomt.

Dagen i dag sånn ellers har vært veldig bra og litt tidligere på dagen så hadde jeg en litt kul opplevelse. Jeg kjører stort sett i lovlig hastighet og har god kontroll på det som skjer bak meg. Blir oppmerksom på en hvit litt lav bil som kommer mot meg i rimelig stor hastighet og jeg gjør meg klar til å bli forbikjørt. Den gang ei for å si det sånn, kommer en annen bil opp bak denne hvite bilen og blålys kommer på. meget mulig at vedkommende ikke fikk kjøre mer.
Totalt kjørt i dag ble 397,8 kilometer, husk at jeg startet sent.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar